26.04.2024
П`ятниця,04:27
Вітаю Вас Гість

Ми всі один одному бажаємо в день народження, на Новий рік, 8 березня і інші свята щастя. Для кожного це поняття різний - хтось відчуває себе щасливим, маючи можливість подорожувати, хтось, купуючи дорогі речі, а хтось, перебуваючи поруч з дорогими і близькими людьми. Але насправді відчувати щастя від життя можна кожен день, якщо внести в свій графік маленькі корективи. Як стати щасливим? Для ць ... Читати далі »


Обтягуючі речі, мереживна білизна, глибоке декольте, коротка спідниця, спокуслива хода ... На думку багатьох, це основні збудники для сильної половини людства. Але, виявляється, існує 15 несподіваних речей, які збуджують чоловіків сильніше всього і про які не здогадуються жінки.

Що ж збуджує чоловіків найсильніше?

Ранкове потягування

Солодк ... Читати далі »


Від 90 секунд до 4-х хвилин - саме стільки часу, на думку вчених, потрібно людині, щоб закохатися. У мозку чогось там клацає, і все - клієнт готовий. Так собі відкриття! Адже якщо виходити з цієї причини: немає клацання, пиши пропало.

Досвідчені спокусниці не вірять вченим, а дають 10 золотих рад, як змусити чоловіка закохатися. Крім традиційних жіночих хитрощів, кулінарії і постільній нау ... Читати далі »


«Якби я могла повернути життя назад, то ніколи не вийшла б заміж за нього ...» Напевно, багато хто чув цю фразу з вуст подруг або знайомих, а може бути, Ви і самі вимовляли її. Так чому ж так відбувається, що через час приходить розчарування в своїй другій половинці?

Основна причина в тому, що одні жінки спочатку ходять в «рожевих окулярах», вбачаючи в своє ... Читати далі »


Розлучившись з чоловіком, якого любили і провели з ним разом багато часу, складно звикнути до когось іншого. Як знову почати займатися сексом після довгої перерви і отримувати від нього задоволення?

Дайте собі перепочинок

Жінка, яка була довгий час у відносинах, після їх закінчення прагне тут же привернути увагу нового чоловіка. Якщо її кинули - то за тим, щоб ... Читати далі »


Ви цікавитеся, як залучити любов у ваше життя? Ви хочете мати надійні стосунки? Чому для деяких жінок не складає труднощів знайти хлопця, в якого можна закохатися? Життя, наповнене любов'ю більш радісне, сповнене надій. Вчені навіть з'ясували, що люди, які мають серйозні відносини, живуть довше. Якщо вам складно притягнути до себе чоловіка, тоді вчіться залучати любов у своє життя як магніт! Ось кілька нескладни ... Читати далі »


Розставання - це самий хворобливий стан, яке припадає витримати, якщо ми любимо і дбаємо про свого коханого. Багато хто з нас стикалися з цим і знаходилися то з одного, то з іншого боку життя. Багато хто з нас не знають, як пережити розрив відносин. Розрив - не підриває і не слабшає наші сили. А навпаки, робить нас сильними! Ви починаєте життя з чистого аркуша і сподіваєтеся на нову і кращу любов! Нелегко пер ... Читати далі »


Огляд популярних весільних прикмет і традиційУ кожного народу, незважаючи на модні тенденції сучасності, була, є і буде незламна внутрішня потреба в дотриманні старовинних традицій і звичаїв. І найкраще це проявляється в плануванні і проведенні такого унікального події, як весілля. За свою багатовікову історію вона накопичила велику кількість традицій, обрядів і прикмет. Багато з них, хоч і не в повному обсязі, але з успіх ... Читати далі »


1 2 3 »