19.03.2024
Вівторок,10:49
Вітаю Вас Гість

Скільки коштує пластична хірургіяНа даний момент косметична хірургія є набагато більш доступною, ніж у минулому, коли вона її могли собі дозволити тільки багаті і знамениті люди. Хоча витрати на медичне обслуговування продовжує зростати, технічні інновації та конкуренція фактично зменшили вартість самої операцій. Можливо, що ціна може здатися комусь занадто завищеною, але слід ... Читати далі »


Рицинова олія допомагає при пологах Рицинова олія відома як ефективне проносне, однак у давні часи вагітні жінки використовували його також для стимуляції пологів. І тільки тепер вченим Інституту Макса Планка пощастило розгадати таємниці механізму дії масла. По всій видимості, все полягає в рецепторі ЕР3 простагландину Е, що знаходиться в кишечнику і матки. Він активується інгредієнтом, що входять до складу масла.

Звід ... Читати далі »


Набридла тату без проблем знебарвлюється лазером Помилки найчастіше легко прощаються або забуваються, татуювання ж залишається постійним нагадуванням. З часом смаки змінюються і колись улюблені татуювання перестають подобатися, або ж чорнило тьмяніють, татуювання стає безформною і з'являється бажання повернути її колишню красу і свіжість. Сьогодні і те і інше перестало бути проблемою. Ви можете повністю видалити татуювання ... Читати далі »


Варикоз може бути підступний Варикозне розширення вен зовні дуже непривабливо, але так воно небезпечне і може мати неприємні наслідки. За твердженням фахівців варикоз може стати як причиною, так і наслідком венозної недостатності. Тому він є не лише косметичною проблемою. Лікування варикозного захворювання дозволить знизити ризик розвитку венозної недостатності. Що ж таке венозна недостатність, і чому необхідно приділити ї ... Читати далі »


Надмірне використання антибактеріального мила небажано Інфекціоністи побоюються, що надмірне захоплення антибактеріальним милом може призвести до появи лікарсько-стійких бактеріальних мутацій. Але, незважаючи на їх наукові дослідження, за словами доктора Елі Перенцевич (Perencevich), з понад 1000 найменувань мила на ринку майже половина містить деякі види бактерицидних добавок. Дослідник представив свої висновки на конфере ... Читати далі »


Харчова кислота не корисна зубах Зі збільшенням популярності відбілювачів для зубів, вченими були проведені дослідження негативного впливу на зуби відбілюючих засобів.

Вчені з'ясували, що дія 6-відсоткового перекису водню, основного компоненту більшості професійних відбілюючих засобів, які відпускаються без рецепта, незначно в порівнянні з кислими фруктовими соками. Наприклад, апельсиновий сік значно знижує твердіст ... Читати далі »


Підвищену пітливість треба розглядати як хвороба Якщо при будь-якому струшуванні або помаху рук ви маєте надмірну пітливість, то обов'язково поговоріть з лікарем. В одному з випусків медичного онлайн видання опублікована стаття фахівців клініки Майо (Mayo Clinic, США), у якій викладено способи усунення надмірної пітливості.

Фокальній пітливістю (координаційною гіпергідрозом) називається стан, при якому надмі ... Читати далі »


Фільтри на основі вугілля ефективні для очищення води Дослідження, проведені вченими Університету Laval, дозволяють зробити висновок, що використання глечиків з фільтром на основі активованого вугілля є ефективним способом зниження вмісту побічних продуктів дезінфекції у водопровідній воді. Результати дослідження були опубліковані у випуску Water Research, наукового журналу.

Дослідники Стівен Левеск, Крістін Бульє, ... Читати далі »


1 2 3 ... 19 20 »