19.03.2024
Вівторок,06:17
Вітаю Вас Гість

Генетика і вік - це першочергові чинники, від яких залежить зовнішній вигляд волосся. Ми не вибираємо натуральний відтінок, текстуру і густоту пасом. Ступінь волнистости локонів, товщину і швидкість росту також початково регулюють внутрішні механізми. Але чи багатьох жінок повністю влаштовує природний стан їх зачіски? Безумовно, ні! Кожна панночка знає способи вдосконалення шевелюри: завивка, фарбування, с ... Читати далі »


Ранок - зазвичай самий нелюбимий час для більшості людей. Адже очі відкрити дуже складно, обличчя пом'яте, голова зовсім не міркує, а треба ще швидко привести себе в порядок і відправитися на роботу. Але є кілька простих способів, які допоможуть щоранку прокидатися свіжим і відпочившим!

Дотримуйтеся режиму

Намагайтеся відправлятися в ліжко і прокидатися в один і той же час кожного ... Читати далі »


Серед продуктів для макіяжу губ з'явився новий жанр - глайд. Хоча і без нього в цій категорії було багато незрозумілого. Так що саме час розібратися, які існують засоби для додання губам відтінку і як ними користуватися.

 

Прагнучи до статусу революціонерів б'юті-індустрії, команди косметичних брендів все частіше патентують інноваційні формули і текстури. Особливо дістається продуктам д ... Читати далі »


Три основних способи отримати розкішні вії мрії: плюси, мінуси, очікування, омани, запобіжні заходи. А також поради та думки експертів.

Нафарбувати

Найпростіший спосіб - скористатися тушшю для вій. Щоб отримати все і відразу, вибирайте туші з універсальною дією: подовження, обсяг, підкручування, поділ. Нові формули туші для вій також мають уходовую дію - зміцнюють і відновлюють вії, стимулюют ... Читати далі »


Кожній жінці знайома проблема зайвої рослинності на тілі. У боротьбі за гладку шкіру жінки перепробували вже масу всіляких способів - воскова епіляція, воскові смужки, депіляційні креми і навіть шугарінг.

Однак не всі змогли добитися поставленої мети. Заради ідеальної гладкості жінки йдуть на великі жертви, але замість спокусливих ніжок часто отримують врослі волоски, які змушують забути про коротких спідницях.
... Читати далі »


Ультракоротка стрижка з гламурним начосом, тугі завитки, що обрамляють обличчя, або каскад волосся, спадаючий нижче плечей - як вибрати довжину волосся, щоб виглядати красиво і ефектно?

Стилісти радять жінкам і дівчатам міняти імідж як мінімум раз на три роки. На жаль, багато з нас не слухають їх порад, роблячи вибір на користь однієї стрижки або укладання день за днем, рік з ... Читати далі »


У дитинстві забавні веснянки на обличчі викликають посмішку розчулення, але з віком розсип дрібних цяток на шкірі стає справжньою проблемою, викликаючи у їхніх власниць, часом, лише невдоволення собою і питання - як позбутися веснянок? «Поцілунки сонця» - виключно естетична проблема, ніякої загрози здоров'ю вони не представляють. Але якщо дуже хочеться позбутися веснянок, то сучасна косметологі ... Читати далі »


Багато жінок впевнені, що макіяж - це єдина можливість виглядати чудово. Не важливо, скільки грошей витрачено на декоративну косметику і скільки вбито часу перед дзеркалом, якщо результат, як говориться, на лице ... точніше, на обличчі. І не багато хто розуміє, що природна краса може бути краще штучної фарби. Потрібно лише правильно доглядати за обличчям.

Як бути красивою без макіяжу ... Читати далі »


1 2 3 ... 29 30 »