19.03.2024
Вівторок,06:01
Вітаю Вас Гість

Привіт, сьогодні ми з вами поговоримо про те, як прибрати живіт після пологів в домашніх умовах. І допоможуть нам у цьому прості вправи. Адже плоский підтягнутий живіт - мрія кожної жінки. Але дуже часто буває так, що після народження малюка, він втрачає колишню підтягнуту форму.

Отже, давайте поговоримо про те, як відновитися після пологів і повернути собі плоский живіт.

< ... Читати далі »

Прикро, коли при дотриманні суворих правил і обмежень в харчуванні, цифри на вагах не зменшуються, а навпаки, збільшуються. Така ситуація - не рідкість. Експерти виділили 7 фатальних помилок в дієті для схуднення, які додають зайву вагу. Більш того, окремі огріхи негативно позначаються на здоров'ї.

При використанні помилкової методики позбавлення від кілограмів розвиваються ... Читати далі »


Спортивна дієта не розрахована на швидке схуднення, зате вона допоможе зміцнити здоров'я і домогтися відмінної спортивної форми. Її головні принципи будуть корисні всім, хто регулярно тренується і хоче бачити результат.

1. Урізноманітніть свій раціон

Тільки харчуючись різноманітно, ви забезпечите свій організм усім набором мінералів, вітамінів, амінокислот, фітонутриентів та інших необх ... Читати далі »


Прянощі не тільки додають стравам незабутній смак, не тільки роблять кухню різноманітною і ароматною. Прянощі - це невичерпне джерело вітамінів і корисних речовин. На поличці зі спеціями у кожної господині причаїлася ціла аптека. У ній можна знайти засіб від застуди, від закрепів або діареї, засіб, полегшуючий болі або заліковуючий рани ...

Сьогодні ми вибрали п'ять спецій, які допоможуть схуднути ... Читати далі »


Спортивне харчування у більшості з нас асоціюється з м'язистими тілами атлетів і бодібілдерів. При чому, тут, дівчата?

По-перше, серед тих, хто займається бодібілдінгом, зараз чимало представниць слабкої статі, і спортивне харчування для дівчат, які беруть участь у цьому русі просто необхідно.

По-друге, продукти спортивного харчування з успіхом використовуються для схуднення ... Читати далі »


Одна з найпривабливіших частин тіла у дівчат - сідниці. Чоловікам подобається, щоб вони були пружними і підтягнутими, без будь-якого натяку на целюліт або в'ялість.

Накачати сідниці не складе труднощів. Головне - систематичність. Всього 10-15 хвилин, що виділяються на вправи щодня, вистачить для того, щоб через місяць або півтора не було соромно показатися в красивому купальнику або сексуальній ниж ... Читати далі »


Пластична хірургія значно змінила світ, в якому ми живемо. У нас не тільки помінялося уявлення про красу, а й змінилося ставлення до себе.
Кожен день пластична хірургія підвищує самооцінку людей, даючи їм досконалі тіла та обличчя. У суспільстві знайдеться багато консерваторів, які не сприймають втручання в зовнішність, даровану природою. Однак, що вони можуть сказати людям, ... Читати далі »


операції по збільшенню грудейБудь Вам п'ятнадцять або вісімдесят, будь ви чоловіком чи жінкою, до Вас, безсумнівно, приходила думка про пластичну хірургію. Всі мріють мати досконале тіло (або, принаймні, щось близьке до нього). Завдяки досягненням сучасної медицини та хірургії, майже кожен може дозволити собі мати тіло мрії; Для цього потрібно трохи підправити в одному місці, додати ... Читати далі »


1 2 3 4 »