26.04.2024
П`ятниця,15:52
Вітаю Вас Гість

Вірус, від якого постраждав весь світ, ще не переможений, профілактичних заходів всім нам доведеться дотримуватися ще довго. У числі ефективних і доступних засобів зменшення ймовірності зараження, посилення захисного бар'єру і зміцнення імунітету відзначимо ефірні олії. Антисептичні та протибактерійні властивості окремих з них вище, ніж у медикаментів.

Запам&# ... Читати далі »


Коли на вулиці тепло, а пальці на руках і ногах холодні, зазвичай говорять про погану циркуляцію крові. Про цю ж проблему сигналізують набряки, поколювання, судоми і оніміння кінцівок. Негарно. Неприємно. Небезпечно серйозними ускладненнями. Не затягуйте, при першій же можливості зверніться до лікаря за кваліфікованою консультацією. Вам також знадобляться 25 легких способів поліпшити кровообіг. ... Читати далі »


Безсмертя - давня мрія людства, але, на жаль, до сих пір нескінченне життя доступне тільки казковим істотам. Хоча зрушення в правильному напрямку все ж є: за останні десятки років середній вік збільшився, а молодість закінчується аж у 44 роки. Коли з'явиться супер рецепт, ми не знаємо, зате пропонуємо для ознайомлення 10 правил довгого і здорового життя. Ці поради підібрані ... Читати далі »


Секрет щасливого життя, на думку багатьох вчених, в повноцінному сні і позбавленні від нагромадженого за день стресу. Аджесьогодні багато хто перестав слідувати закладеними природою правилами - вранці максимізувати свою енергію, а ввечері, навпаки, відмовитися від роботи, що вимагає великих розумових і фізичних зусиль. Тіло з настанням темряви починає готуватися до сну, і втруч ... Читати далі »


Сьогодні ми поговоримо про те, чому з'являється молочниця у вагітних, про лікування молочниці при вагітності, основні симптоми і профілактику. З одного боку вагітність - це прекрасний час для жінки. Вона чекає чуда - появи на світ малюка. Але, з іншого - цей період супроводжується різними страхами, тривогами, хворобами. І сьогодні ми поговоримо про одну з них - молочниці.

Що таке молочниця? ... Читати далі »


Рак - дуже страшна хвороба, причинами якої можуть бути як куріння, віруси, так і сонячні опіки, алкоголь і багато іншого. Тому в боротьбі з цим смертельним недугом потрібно в першу чергу переглянути свій спосіб життя і те, чим ви харчуєтеся. Ми хочемо запропонувати Вам 10 продуктів, що запобігають виникненню раку, які потрібно включати в свій щоденний раціон.

10 продуктів прот ... Читати далі »


Іноді так буває, ще нічого толком не зроблено, а сил вже немає. І справа тут не в хворобі, і не в фізичної перевтомі. В голові тільки одне бажання - відпочити, хоча об'єктивних причин для втоми наче й немає. Зрозуміти, куди подівся життєвий тонус, легше, якщо запам'ятати 10 речей, які крадуть вашу енергію. Так, цей список далеко не повний, але його досить для старту і побудови зах ... Читати далі »


Кропива - легендарна рослина, про яку давно вже складено пісні, прислів'я і приказки. А в 2004 році Великобританія провела «Національний тиждень поваги до кропиви», метою якої стала популяризація її корисних властивостей. Наші ж співвітчизники додають молоду кропиву в борщ, а також коржики, пироги і пиріжки. На Кавказі свіжим листям приправляють овочеві салати і навіть солять на зиму. Роз ... Читати далі »


1 2 3 ... 11 12 »