06.05.2024
Понеділок,18:03
Вітаю Вас Гість

Генітальний герпес (герпес в інтимному місці) - лікуванняВіруси простого герпесу ВПГ-1 і ВПГ-2, можуть викликати захворювання порожнини рота і губ, статевих органів або поширитися на інші частини тіла. Однак за структурою ці віруси різні, і, як правило, ВПГ-1 стає джерелом герпесу на губах та у роті, а ВПГ-2 викликає генітальний герпес, що передається статевим шляхом. Друга різновид герпесу вражає слизові оболонки і шкіру ... Читати далі »


Герпес на тілі (оперізувальний герпес)Виразки та пухирі на тілі в області живота, шиї, грудей найчастіше є свідченням поразки вірусом герпесу. Герпес на тілі або оперізувальний герпес відомий також як оперізувальний лишай. Збудником захворювання є вірус вітряної віспи (VZV), який є однією з різновидів герпесу. На вітряну віспу або вітрянку найчастіше хворіють діти, однак і після одужання вірус знаходиться в організмі люди ... Читати далі »


Гіперкератоз шкіриГіперкератоз - надмірне і неприродне потовщення крайнього шару епідермісу. Найчастіше гіперкератоз шкіри виникає, коли клітини крайнього шару починають ділитися в прискореному темпі, а процеси відлущування протікають уповільнено через порушення роботи внутрішніх органів. Обидва ці чинники призводять до потовщення різних ділянок шкіри. Подібне ущільнення може досягати товщини від декількох міліметрів до чо ... Читати далі »


Як вилікувати молочницюМолочниця - це захворювання, викликане грибком роду Кандіда, що вражає жіночі і чоловічі статеві органи, ротову порожнину. Воно виражається в постійному свербінні і палінні, почервоніння уражених ділянок шкіри, творожистых білих виділеннях. Дане захворювання є ознакою слабкого імунітету і часто супроводжується захворюваннями, що передаються статевим шляхом. Молочниця може також з'явиться після ... Читати далі »


КріотерапіяВже давно помічено, що холод, звичайно в розумних межах, надає благотворний вплив на організм. Ще наші предки гартувалися у крижаних ополонках, прагнучи зберегти своє здоров'я і продовжити молодість. Ефективність таких процедур у наш час була науково доведена: завдяки впливу різкого холоду активізується імунна система організму. Отсуда і з'явився такий напрямок медицини як кріотерапія. Що це за напрямок, як прох ... Читати далі »


Противірусні препарати при застудіПричиною появи простудних захворювань є мікроорганізми, що оточують людину в повсякденному житті. На сьогоднішній момент вчені досліджували вже більше 300 вірусів, що викликають застуду, тому вибір противірусних препаратів при застуді - одна з найважливіших тем жителя сучасного міста. ГРВІ або гострі респіраторні вірусні захворювання об'єднують понад 70% всіх випадків інфекційних недуг. По ... Читати далі »


Здоров'я Ендометріоз: лікування народними засобами, причини, симптоми

Ендометріоз - лікування народними засобамиГінекологічне захворювання ендометріоз характеризується появою вогнищ розростання ендометрію за межі матки. Найчастіше уражається сама матка, її шийка, яєчники, але також зустрічається розростання ендометріозу в черевну порожнину і на стінки кишечника.

Етіологія захворювання пов'язана з гормональними поруш ... Читати далі »


Пластир від курінняЧому дівчата курять? Справжню причину цього назвати досить складно навіть самим курцям. Тим не менш, сьогодні, все більше і більше дівчат вживають нікотин з самого раннього віку. У той же час, більшість представниць прекрасної статі, так чи інакше, час від часу намагаються кинути цю шкідливу звичку. Доведено, що палюча людина намагається кинути палити кілька разів, до тих пір, поки не кине або не відмо ... Читати далі »


« 1 2 ... 9 10 11 12 »