19.05.2024
Неділя,07:06
Вітаю Вас Гість

ГолкорефлексотерапіяІснує маса прикладів, коли люди, перепробувавши безліч методів лікування і втратили віру в одужання, при зверненні до голкорефлексотерапії отримували чудові результати: голкорефлексотерапія допомогла їм забути про всі муки, викликаних хворобою, і жити щасливим, здоровим і повним життям. Такі люди неймовірно вдячні фахівцям, практикуючим голкорефлексотерапію, а при необхідності і в подальшому вдаються ... Читати далі »


Лімфовузли під пахвамиЛімфатичні вузли є основою імунної системи. Вони очищають лімфу від вірусів, бактерій і аномальних клітин, наприклад, ракових. Кілька сотень лимфаузлов розкидано по всьому тілу, але найбільш відомі з них, і частіше за інших запалюються лімфовузли під пахвами, на шиї, в паху. Набухання лімфовузлів під пахвами виникає в результаті вірусних інфекцій або ракових захворювань. Однією з серйозних причин з ... Читати далі »


Лімфовузли в пахуЛімфатичні вузли виконують важливу роль в організмі. Вони є частиною імунної системи, що вловлюють і виводять з організму чужорідні частки, бактерії і віруси. Поки лімфовузли справляються зі своєю роботою, їх ніхто не помічає. При перевантаженні вони змінюються в розмірі і іноді стають болючими. Набухання лімфовузлів може статися в будь-якій частині тіла, де саме, залежить від причини їх видозміни, від то ... Читати далі »


Папілома людини - лікуванняВірус папіломи людини (ВПЛ) це один з найбільш поширених вірусів у світі. Він заражає шкіру і викликає появу на ній наростів. Новоутворення на шкірі можуть бути гострими, плоскими або куполоподібними, виступаючими на поверхні або вросли в шкіру. ВПЛ називають також бородавочным вірусом. Бородавочные нарости можуть бути поодинокими або множинними, подібно цвітної капусти. Вони можуть вразити будь ... Читати далі »


Лімфовузли на шиїЛімфатичні вузли складають важливу частину імунної системи. Вони призначені для боротьби з інфекціями. Лімфовузли відфільтровують бактерії і віруси і виводять їх з організму. Вузли розташовані в області шиї, пахвових западин і в паху, в них містяться білі кров'яні тільця. Лімфовузли на шиї називаються шийними. Набухання шийних лімфовузлів відбувається з-за швидкого збільшення кількості білих кров'яних тіл ... Читати далі »


Папіломи при вагітностіПапіломи у жінок можуть з'явитися під час вагітності, і це викликає певне занепокоєння. Може вірусна інфекція вплинути на перебіг вагітності та здоров'я дитини? Фахівці стверджують, що навряд чи це можливо. Звичайно, є ймовірність, що папіломи на інтимних місцях збільшаться в розмірі з-за змін в імунній системі, гормональної перебудови організму або підвищення піхвових виділень, але для жінки і дити ... Читати далі »


Незважаючи на те, що неонатальний герпес при вагітності прогресує досить рідко, багато жінок, які є носіями вірусу, стурбовані можливістю передачі захворювання дитині під час пологів. Визначення неонатальний відноситься до різновиду герпесу, що викликається вірусами ВПГ-1 і ВПГ-2. Обидва ці вірусу потенційно могли б нашкодити плоду, однак найбільший ризик зараження виникає при генітальному герпесі, який викликається найча ... Читати далі »


Вірус папіломи людиниІснує кілька різновид ВПЛ, одні з них менш небезпечні, інші можуть викликати серйозне захворювання, у тому числі і рак. Практично 100% захворювань на рак шийки матки викликає онкогенний вірус папіломи людини. Крім того вони ж є причиною анального раку, раку гортані і пеніса. Багато ВПЛ інфекції зникають з організму протягом 1-2 років. Інфекції, що знаходяться в організмі тривалий час підвищують ризик ... Читати далі »


« 1 2 ... 8 9 10 11 12 »