19.03.2024
Вівторок,11:06
Вітаю Вас Гість

Для багатьох з нас домашня освіта асоціюється з кінцем минулого тисячоліття. Коли було не багато навчальних закладів і навчання на дому було повсюдною практикою для тих, хто міг собі це дозволити. Як це не дивно, але сьогодні при наявності більш ніж достатньої кількості шкіл, коледжів, ліцеїв та інших навчальних закладів домашня освіта не пережила себе, а навпаки набуває все більшої популярності. Давайте розбиратися ... Читати далі »


Раніше, коли справа доходила до ігор, то у дітей був не такий вже і великий вибір. Зазвичай вони грали або на вулиці, або вдома, причому вкрай рідко ці ігри припускали малорухоме сидіння на дивані. Найкраще було піти пограти на вулиці, ніж залишатися вдома, тому, коли погода цьому не сприяла, батьки були змушені вислуховувати безліч скарг. Сьогодні, як і багато років тому, ці скарги нікуди не поді ... Читати далі »


лучшая мамаУ всі часи матері знали і знають, що краще для своїх дітей.

Але іноді діти бачать маму, що займається своїм особистим життям і думають, що їй немає діла до них.

Є деякі принципи, які можуть використовувати матері, не втручаючись у життя дитини. Ці принципи можуть дозволити дитині бути вільною і відчувати увагу з боку матері.

Але ці принципи можуть і не дати очікуваних результат ... Читати далі »


Ви чули про музику для маленьких геніїв? Це музика, яка сприяє розвитку розумових можливостей будь-якої дитини. Це зовсім не міф, насправді деякі види музики володіють такими дивовижними і неймовірними властивостями. Які саме, ми детально поговоримо в нашій статті.

Ви можете собі уявити допоміжний навчальний посібник, який синхронізує ваш мозок і при цьому навчання відбувається саме по собі? Це значно прискор ... Читати далі »


Коли діти вередують і не хочуть їсти, то змусити свою дитину з'їсти те, що ви приготували, може стати нездійсненним завданням. Не можна ж залишити своє чадо голодним. А готувати кілька страв справа досить втомлива і витратна за часом і зусиллям. Як же впоратися зі своїм розбірливим їдцем.

Хочете впоратися з примхливим їдцем?

Мене часто запитують розстроєні матусі: «Як м ... Читати далі »


Ви знаєте, що ваш малюк - найкращий, тому Вам необхідно мати гарну уяву для того, щоб розвинути його розумові навички. Кращий спосіб розвивати розумові здібності дитини - робити це в ігровій формі і за допомогою спеціальних пристосувань. І найкраще зроблять це пізнавальні іграшки. Ці іграшки дадуть можливість розвинути моторні навички дитини і його уяву, шукати рішення для поставленого йому завдання. Розвину ... Читати далі »


Всі люди, не виключаючи маленьких дітей, люблять музику. Музика може змінити настрій, особливо якщо це музика подобається. Науково доведено, що музика робить нас щасливішими, розумними і енергійними. Тому музика у вихованні дітей має величезне значення.

З фізіологічної точки зору наш мозок сприймає музику через нервові клітини. І якщо розглядати ту область, яка відповідає за отримання інформації, то б ... Читати далі »


Що таке медикаментозний (фармакологічний) аборт, чи небезпечна процедураДемографічний контроль є в даний час однією з найважливіших завдань не тільки в нашій країні, але і в багатьох інших. Але, незважаючи на велику кількість доступної інформації, в Росії лише невеликий відсоток сімей дійсно займається плануванням народження дітей. У більшості випадків зачаття відбувається спонтанно, незаплановано, а, отже, не завжди бажане. ... Читати далі »


1 2 3 4 »