07.05.2024
Вівторок,07:12
Вітаю Вас Гість

Очищення організму в домашніх умовахДосить популярне в наші дні очищення організму в домашніх умовах від шлаків. Людський організм - повністю збалансована система. Кожен день людина вживає в їжу тваринну і рослинну їжу, яка потім переробляється, щоб отримати енергію і будувати нові клітини. Отже, із зовнішнього середовища надходять всі необхідні речовини, які і використовуються в організмі. Але поступово організм зашлакову ... Читати далі »


Очищення організму рисомНеправильне харчування і забруднене повітря провокують затримку шлаків в організмі. У свою чергу, шлаки заважають нам бути здоровими. Багато століть поспіль жителі країн Сходу очищаються від шлаків за допомогою звичайного рису. Справа в тому, що зерна рису мають таку структуру, яка адсорбує шлаки і виводить їх з калом і сечею. Рис витягає з організму шкідливі солі, завдяки чому можна позбутися від б ... Читати далі »


Очищення організму після курінняБагато курців з часом приходять до бажання відмовитися від своєї шкідливої звички. Найчастіше бажання кинути палити пов'язано з проблемами здоров'я, які виникають при тривалому палінні. Системи організму починають працювати посилено для сприйняття і переробки такого потоку шкідливих речовин, які накопичуються в тканинах і тривалий час присутні в організмі. Це призводить до порушення роботи о ... Читати далі »


Очищення організму від шлаківПротягом життя в людському організмі накопичується велика кількість шкідливих речовин, які називаються шлаками і токсинами. Шлаки відкладаються на стінках судин, у жовчному міхурі у вигляді каменів у нирках, міжклітинної рідини і клітинах. Ці відкладення негативно впливають на всі органи. Процес відкладень може прискоритися при зловживанні алкоголем, неправильне харчування, куріння, поганої е ... Читати далі »


ХромотерапіяХромотерапія - це вплив колірного спектру на психоемоційний стан людини, і опосередковано на вегетативний статус. Принцип, що лежить в основі методу, називається хромодинамикой.

Так ще в давні часи було помічено, що різні кольори можуть стимулювати, порушувати, підвищувати, заспокоювати, пригнічувати апетит, створювати відчуття тепла або прохолоди. Більшість стародавніх культур використовували різні прир ... Читати далі »


Герпес на губах як зіпсована зовнішність і загроза здоров'юВиразки та пухирі, якими проявляється герпес на губах і в порожнині рота, викликає вірус простого герпесу (або ВПГ-1). Хворобливі виразки можуть вражати не тільки поверхню губ, але і ясна, небо, внутрішню поверхню щік, язика, а іноді вони розповсюджуються на обличчя та шиї. Крім виразок вірус може ... Читати далі »


Причини гормонального збою, симптоми і лікуванняБудь-складний, ретельно продуманий механізм працює без збоїв тільки до тих пір, поки правильно функціонують складові його частини - від самих дрібних і, здавалося б, незначних до великих і важливих. Це стосується, в першу чергу, організму людина, в якому здоров'я і хороше самопочуття залежить від величезної кількості факторів: від спадковості і набутих протягом життя звичо ... Читати далі »


« 1 2 ... 10 11 12