20.04.2024
Субота,09:04
Вітаю Вас Гість

Нарешті весна! Погода вже дозволяє вимити вікна, розібрати шафи, прибрати на зберігання зимові речі - загалом, зробити генеральне прибирання. Але у кожного з нас свої уявлення про наведення порядку, і не завжди при прибиранні квартири ми думаємо про те, як чистота в тих чи інших куточках будинку відбивається на нашому здоров'ї. Про що не забути в процесі весняного прибирання ... Читати далі »


8 березня - свято, з одного боку, домашнє: вихідний день, ніхто нікуди не поспіша. Тому почати його ми пропонуємо зі смачного сніданку: запіканки, якої ви ще ніколи не пробували. З іншого боку, 8 березня активно відзначається з колегами по роботі: на цей випадок ми припасли рецепт печива, яке може прикрасити святковий стіл і навіть стати подарунком. Ну, а якщо ви чекаєте гостей, то відмінною закускою для фуршету стануть несолодкі бул ... Читати далі »


Як позбутися від клопівХоча не доведено, що домашні клопи можу переносити різні захворювання, але їх присутність представляє серйозну незручність. В основному клопи полюють вночі, але якщо дуже голодні, то можуть проявляти себе і в денні години. І одним укусом справа не обходиться, тільки один клоп може залишати до десятка укусів за один раз. Якщо у вас в будинку оселилися клопи, значить, вам обов'язково потрібно провести ... Читати далі »


Класичний стиль в інтер'єрі для людей зі смакомДля класичного інтер'єрного стилю характерні гармонія, симетрія і дорогі, якісні матеріали у всіх деталях, починаючи від оздоблювальних матеріалів і закінчуючи статуетками на камінній полиці. Для класики типовий висококласний паркет, меблі з дорогих порід дерева, використання натуральної шкіри, оксамиту, парчі. Обов'язкові всілякі елементи декору, найчастіше це стат ... Читати далі »


Електром'ясорубкаЗрази, пельмені, котлети, запіканки і рулети з м'яса - приємно радувати близьких смачними м'ясними стравами. Однак перемелювати гору м'яса на ручний м'ясорубці навряд чи хто вважатиме великим задоволенням. Так чи не час задуматися про придбання її електричного аналога? Тим більше що електром'ясорубка не тільки зробить якісний фарш, але і за допомогою ряду насадок наріже ковбасу, подр ... Читати далі »


Як вибрати витяжку на кухнюНе так давно очищення повітря на кухні здійснювалася виключно за рахунок природної вентиляції. Однак, на даний момент, наявність витяжки на кухні стало необхідністю, тому що вона виявляє і видаляє неприємні запахи і випаровування, які неминучі в процесі приготування їжі. Запах, який супроводжує кулінарний процес, який може поширитися по всій квартирі, а кожен раз готувати з закритими дверима про ... Читати далі »


КавоваркаАроматний і підбадьорливий кави рано вранці надає бадьорість на весь день, але тільки він повинен бути натуральним, зерновим і обов'язково приготованим за всіма правилами. Таке завдання в домашніх умовах, може бути вирішена виключно за допомогою кавоварки. Кавоварка для дому відрізняється від професійних кави-машин, що володіють різноманітністю функцій і дозволяють готувати всілякі напої, правильний вибір цього п ... Читати далі »


Як вибрати пральну машинуЩе в радянський час практично кожна сім'я мала пральну машину. В останній час в нашому житті з'явився ще більш ефективний помічник - пральна машина автомат, і дуже важко буває обійтися без цього майже члена сім'ї. При нинішньому розмаїтті побутової техніки важливо не просто мати, але і правильно вибрати пральну машину автомат. Набагато простіше прийняти рішення і зробити вибір, коли у вас досить ба ... Читати далі »


1 2 »