19.03.2024
Вівторок,13:51
Вітаю Вас Гість

Часом суща дрібниця, на зразок «бігаючого» погляду або слідів поту на одязі, видасть ваші сумніви. Заручитися щирою впевненістю в собі не так складно, як здається. Ось кілька простих і ефективних рад.

Налаштуйтеся на успіх

Коли ви в останній раз змогли подолати свою сором'язливість?
Згадайте, коли в останній раз ви змогли побороти свій страх ... Читати далі »


Які купити духиЯкщо Ви хочете нести образ вишуканою, неповторною, сучасної, успішної леді, то для завершення цього образу Вам ніяк не обійтися без тонких, що ваблять своїм шлейфом, стійких і по-справжньому улюблених усіма парфумів відомих брендів. Дивовижні індивідуальні аромати, які закрутять голову будь-якому чоловіку і підкреслять пишність жінки. Обов'язкове доповнення до ранкового туалету, н ... Читати далі »


Як вибрати перукуДля кожної жінки важливо завжди виглядати на «відмінно». Погодьтеся, що для цього не достатньо просто надіти красиву сукню. Необхідно також подбати про бездоганний зовнішній вигляд зачіски. Нова зачіска, колір волосся і експериментувати можна практично до безкінечності. Але існує всього лише одне але. З часом організм починає бунтувати проти постійного використання агрес ... Читати далі »


Дана стаття грунтується на питанні, яке зазвичай задають новачки в цьому питанні. Остаточною відповіддю буде «Так». Непотрібний прокол на вашому тілі принесе вам біль і дискомфорт. Але те, що вам дійсно потрібно запитати - це «Чи зможу я витерпіти біль?». Насправді, все не так погано, як ви собі можете уявити. Симптоми залежать від того, де ви саме будете робити татуювання. Особи ... Читати далі »


Татуювання: краса і ризикВи бачили людину з татуюваннями? Раніше татуювання було чимось на зразок негативного образу людини. Нерідко людини, у якої було татуювання, вважали злочинцем. Ми можемо погодитися або не погодитися з цим, однак наявний факт: ті, хто побували у в'язниці, часто мали татуювання. На сьогоднішній день тату стали символом краси для деяких людей або навіть цілої групи людей. Тепер ... Читати далі »


Японські татуюванняВам подобаються яскраві і сміливі татуювання неймовірних контрастів? У такому випадку тату японської тематики ідеально підходять для Вас. У цьому керівництві ми гарненько розглянемо деякі з основних шаблонів цієї тематики, які часто зустрічаються в категорії японських татуювань. Так що приступимо. Почнемо з того, що дизайн японських татуювань не так різноманітний, скільки смислов ... Читати далі »


Китайські татуюванняОдин з найбільш поширених видів китайських татуювань припускає використання китайських ієрогліфів і символів при написанні імен, ініціалів, передавальних будь-який сенс. Ви також можете використовувати східні прислів'я як тату, все це розмаїття в східному стилі наноситься на тіло. Найчастіше як тату використовують різноманітні символи або будь-які важливі слова. Ось кілька п ... Читати далі »


Наплечне татуЯкщо протягом багатьох років зображення драконів або тигрів на плечі були атрибутами воїнів у найдавніших культурах світу і символізували войовничий характер, то з часом, ці шаблони зазнали масу змін, як в символізмі татуювань, так і їх цілеспрямованості.

Плечі самі по собі являють собою дуже зручну частина шкіри з неймовірно широким спектром для нанесення татуювань. Крім того, ... Читати далі »


1 2 3 4 5 »