07.05.2024
Вівторок,10:31
Вітаю Вас Гість

Китайські татуювання

Китайські татуюванняОдин з найбільш поширених видів китайських татуювань припускає використання китайських ієрогліфів і символів при написанні імен, ініціалів, передавальних будь-який сенс. Ви також можете використовувати східні прислів'я як тату, все це розмаїття в східному стилі наноситься на тіло. Найчастіше як тату використовують різноманітні символи або будь-які важливі слова. Ось кілька прикладів: Любов, щастя, віра, посмішка, вічність і щастя.

Сама ідея досить цікава, однак, слід попередньо переконатися в правильності написання переказів цих слів на китайську мову, щоб уникнути казусних ситуацій. Так, наприклад, було чимало випадків, коли "довірливі іноземці" наносили татуювання в спотвореній формі, що змінюють зміст оригіналу до невпізнання.

Татуювання з використанням китайських ієрогліфів обмежені характерною особливістю китайської мови. Вельми популярними є татуювання із зображенням китайських драконів, які значно відрізняються від тих, що є в китайській культурі, тому що по суті ближче до тих, що маються на японській культурі.

У китайській культурі татуювання і характерні зображення найчастіше мали давньокитайські воїни, які також гравірували подібні зображення на своїх зброях, що надавало їм неперевершений вигляд. Іноді дизайн може нести релігійні конотації, такі, як особи демонів, Богів, а також зображення Будди, які були центральними фігурами татуювань.

Однак якщо ви зацікавлені в китайських татуюваннях - то можливо, Ви виберіть для себе зображення китайських ієрогліфів, або дизайн дракона - так як ці два шаблону є на сьогоднішній день найпопулярнішими в цій категорії. Ви також можете вибрати мудрі фрази з широкого спектру китайських прислів'їв і приказок, які додадуть татуюванні особливий символізм.

Що б Ви не вибрали, в будь-якому випадку, такі татуювання будуть дуже значимі для Вас.

 

Всього коментарів: 0
avatar