04.05.2024
Субота,22:14
Вітаю Вас Гість

Французькі жінки: стильний гардероб

Французькі жінкиВиходячи з дому, кожна жінка прагне виглядати добре. Як одягаються французькі жінки і дівчата? Француженки дуже вимогливі до одягу і кожен раз одягаються так, ніби йдуть на побачення. Ви ніколи не знаєте, кого зустрінете за порогом своєї квартири на цей раз або хто подзвонить в вашу двері. Тому стильна одяг і блиск на її губах - не тільки для виходу, вона красива, доглянута і готова до зустрічі, коли робить домашню роботу, займається спортом, готує або просто відпочиває. Ви ніколи не зустрінете її зненацька!

Навіть якщо француженка будинку або вирушила на ринок за овочами і фруктами, вона постане перед випадковими поглядами красивою і елегантно одягненою. Французи не сприймають всерйоз тих, хто не дуже добре одягнений. Потерту або непоказну одяг, спітнілі мішкуваті шаровари або розтягнуту футболку французькі жінки ніколи не одягнуть на себе.

Парижанки звеличують шик і елегантність. Їх головне правило елегантного стилю - відмова від надмірностей. Помірність і стриманість у Франції поширюється також на одяг і аксесуари. Простота і елегантність дозволяє парижанка виглядати неповторно! Цей ключовий момент не має державних меж і допоможе домогтися стильної зовнішності на будь-якому континенті.

Шик і елегантність - це не питання грошей, необхідно вміти скласти свій гардероб з невеликої кількості речей, придбаних у відомому бутіку, і комбінувати їх між собою. Французькі жінки готові економити на всьому, щоб дозволити собі яку-небудь дорогу деталь гардеробу, яка послужить їм довгі роки. Вони вміють носити речі. Все, що парижанки для себе обирають, чудово на них дивиться. Вони геніально комбінують речі, створюючи ілюзію великого гардероба.

Француженки часто не мають багато речей, але їм вдається виглядати шикарно і цікаво. Вони набувають кілька дуже дорогих речей високої якості, класичного стилю «поза моди», які можна носити тривалий час. Ці речі складають основу гардеробу. Потім вони урізноманітнюють їх за допомогою спеціальних аксесуарів.

Приголомшливе почуття міри властиво французьким жінкам. Вони знають свої достоїнства і вміло їх підкреслюють. Дивлячись на себе в дзеркало, француженка завжди задається питанням: «Що я мушу підкреслити, а що приховати?» Вся її одяг має бездоганний крій і відповідає фігурі, навіть якщо це щось дуже просте і консервативне.

Французька дівчина може одягнути сексуальне і облягаюче плаття, яке буде органічно, як друга шкіра. Це говорить про її здоровою жіночої впевненості в собі. Але вона не буде викликає або сексапільною, як це дозволяють собі інші жінки, на ній все буде класно!

Французькі жінки мають загострене почуття прекрасного і вміло комбінують деталі. Це дозволяє їм при досить скромних доходах мати відмінний гардероб. Француженка не буде викупати багато речей низької якості, а віддасть перевагу сукні від Шанель, Крістіана Діора або Ів Сен Лорана, навіть якщо це буде єдине, що вона зможе придбати.

Якщо ви хочете оволодіти французьким мистецтвом одягатися з шиком:

  • Почніть планувати свої покупки.
  • Перестаньте скуповувати все підряд, оцініть, що вже є у вашому гардеробі, і вирушайте по бутіках, коли вам дійсно щось необхідно.
  • Формуйте свій гардероб повільно, додаючи по кілька речей у рік, попутно позбавляйтеся від непотрібних речей.
  • Віддавайте перевагу дорогим тканинам і якісного крою.
  • Уникайте супер модних тенденцій. Ви завжди можете урізноманітнити свій гардероб стильними аксесуарами.
  • Вибирайте одяг ретельно. Наскільки вона універсальна, і як часто ви будете її носити?

Такі поради могли б дати вам французькі жінки - визнані експерти в підборі стильного і елегантного гардеробу.

Всього коментарів: 0
avatar