07.05.2024
Вівторок,16:02
Вітаю Вас Гість

Нарощене волоссяДовге густе пишне волосся - мрія будь-якої дівчини. І, відповідно, будь-якого чоловіка! Доведено, що більша частина сильної половини людства інтуїтивно вважає найбільш привабливими жінок, які мають довгі і доглянуте волосся. Це - символ краси, прийшов з сивої давнини і закріплений у нашій свідомості. Розкішні пасма - образ досконалості, яке можна побачити на картинах древніх майстрів, ретро-фотографіях і ... Читати далі »


Як красиво заколоти чубчикБагато дівчат з чубчиками постійно задаються питанням: як заколоти чубок красиво? Деяким він просто заважає в повсякденному житті або роботі, проте зважаючи індивідуальних причин вони не можуть від нього відмовитися зовсім, інші ж просто хочуть урізноманітнити зачіску. В обох випадках красиво заколотий чубчик стане важливою деталлю, яка підкреслить або змінить ваш індивідуальний стиль. Експериме ... Читати далі »


Модний макіяжОсь і вступила в свої права золота осінь, вносячи свої правила і корективи не лише в природу, але і макіяж сучасної жінки. У цьому сезоні будуть актуальні як яскраві сміливі кольору, так і більш стримані, благородні відтінки. Модний макіяж в сезоні осені цього року наповнена аристократичністю і буржуазністю. У моді бездоганна чиста, порцелянова шкіра, акцентовані брови і губи кольору бордо. Осінній макіяж сьог ... Читати далі »


Як правильно наносити тініВсім відомо, що очі - це дзеркало душі. Розмовляючи, людина дивиться вам в очі, і саме вони видадуть вас, коли ви втомилися, коли сумуйте або намагаєтеся сховати від усіх таємну радість. Саме робиться акцент на очі, коли йдеться про макіяж. Створюваний вами образ багато в чому залежить від правильного нанесення тіней, і оволодіти цим мистецтвом бажано кожній жінці. Саме погляд передає настрій, зач ... Читати далі »


Як зав'язувати шарфСкладно уявити собі осінь або зиму без шарфа. Так приємно огорнути себе м'яким, пухнастим теплом, особливо коли на вулиці вогка сльота. Але, насолоджуючись практичною стороною шарфа, ми забуваємо про те, що це багатогранний аксесуар, який може не тільки приховати від негоди, але і надати будь-якого образу закінченість, особливий шарм. Потрібно лише знати, як зав'язувати шарф, щоб щодня виглядат ... Читати далі »


Накладні віїЗагадковий таємничий погляд, сяючі очі, обрамлені густими віями - чи це не мрія кожної жінки? Однак якщо вії світлі, рідкі або недостатньо довгі навіть дорога, якісна туш не завжди може врятувати ситуацію. Тим не менше, вихід є. Технологія нарощування вій вперше була придумана в Голлівуді, але в найкоротші терміни облетіла весь світ, завоювавши популярність серед жінок усіх соціальних рівнів. Адже виглядати кра ... Читати далі »


Мелірування як спосіб прикрасити темне волоссяВід одноманітності, що постійно бачиш у дзеркалі, стає нудно. Іноді навіть виникає бажання змінити свій імідж. Але не кожен наважиться на такий крок, більшість з нас трохи консервативні. Для м'якого переходу до нової зовнішності можна спробувати мелірування волосся. Для темноволосих це дуже вигідний варіант, оскільки їх волосся з працею змінюють колір навіть під дією супер агреси ... Читати далі »


КольоротипСмак у виборі одягу та аксесуарів, без перебільшення, є бажаним якістю для більшості жінок, проте далеко не завжди можна визначити, чи підійде та чи інша річ до конкретного типу зовнішності. У самому справі, визначити, підкреслить той або інший колір сяючу молодість і красу шкіри або, навпаки, змусить виглядати блідою і втомленою, буває досить непросто. На допомогу представницям прекрасної статі в цій ситуації ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 »