20.04.2024
Субота,01:05
Вітаю Вас Гість

Як красиво заколоти чубок - від простого до складного

Як красиво заколоти чубчикБагато дівчат з чубчиками постійно задаються питанням: як заколоти чубок красиво? Деяким він просто заважає в повсякденному житті або роботі, проте зважаючи індивідуальних причин вони не можуть від нього відмовитися зовсім, інші ж просто хочуть урізноманітнити зачіску. В обох випадках красиво заколотий чубчик стане важливою деталлю, яка підкреслить або змінить ваш індивідуальний стиль. Експерименти з чубчиком, в кінцевому підсумку, повинні поліпшити зовнішній вигляд і дозволити вам комфортно працювати чи відпочивати, займатися спортом або проводити час з дітьми, а може бути впевненіше почувати себе на побаченні.

Причини заколоти чубок

Як вже зазначалося раніше, причини, по яких вам треба заколоти чубок, можуть бути різні, наприклад, такі:

  • вам набрид чубчик, і ви вирішили відростити. Цей процес досить тривалий і докучливий. Коли відросте, чуб починає втручатися і лізти в очі. Тут найкращий вихід - просто його заколоти;
  • може вийти так, що у вас просто не вистачає часу для того, щоб підстригти вже відрослий чубок;
  • ви хочете додати своєму образу щось нове або просто любите змінюватися. Чубчик для вас важливий атрибут зачіски, тоді вас, безумовно, виручить різноманіття способів його заколювання;
  • ви збираєтеся провести багато часу на відкритому повітрі, якщо погода вітряна ідеально буде заколоти чубок. Це не тільки прикрасить вас, але і нейтралізує дискомфорт і незручність.

У будь-якому випадку нова зачіска з зарізаним чубчиком має бути красивим і охайним, відповідати стилю одягу і макіяжу, гармоніювати з створеним вами чином.

Як заколоти чубчик

Види чілок

Чубчик є важливим елементом стрижки, що дозволяє урізноманітнити зачіску. Але, на жаль, він йде далеко не кожному. Це залежить від безлічі факторів. Нижче описані найбільш поширені види чілок, які найпростіше укласти і заколоти:

  • 1. Багатошаровий каскадний чубчик - варіант на всі часи. Такий вид ідеально підійде для мелірованого і колорованого волосся.
  • 2. Густа пряма і довга чолка, напевно, пік останніх сезонів. Такий чубчик повинен прикривати брови і, щоб не втрачати густоти, її не варто філірувати. Для створення особливого образу можна виділити іншим кольором окремі пасма. Цей чубчик - ідеальний інструмент для створення унікальних у своєму роді зачісок.
  • 3. Класичний дугоподібний чубчик допоможе згладити незграбні і різкі риси обличчя. Воін підійде тим, у кого обличчя має трикутну або овальну форму.
  • 4. Великої уваги у виборі чубчика потрібно круглолицим дівчатам. Мабуть, єдиний вид чілок, які вони собі можуть дозволити - це градуйований дуже короткий чубчик. Він допоможе відновити баланс пропорцій обличчя.
  • 5. Коса чілка також добре піддається закалыванню і укладанню. Вона прекрасно розбиває чіткі симетричні риси обличчя, тому підходить для дівчат з квадратним або круглим обличчям. Коса чілка є самим універсальним видом. Вона має безліч варіантів: її носять короткою і довгою, густою і філіруваною, натуральною чи пофарбованою в контрастний колір. Вона приховає недоліки обличчя і підійде до будь-якій довжині волосся.

Проявивши трохи фантазії, ви можете з будь-яким із запропонованих варіантів чілок зробити вашу зачіску жвавіше і ще цікавіше.

Підготовка чубчика до заколювання

Перше правило для заколювання чубчика - він повинен бути чистим. Тому добре вимийте волосся, а потім просушіть їх небагато рушником. Бажано нанести на чубок спеціальну пінку або мус для укладання волосся, але якщо у вас жирний тип волосся, то можна цього не робити, так як волосся швидко втратять свіжий вигляд. Однак асортимент сучасних засобів для укладання волосся дозволяє підібрати відповідний догляд для волосся будь-якого типу, не бійтеся пробувати і шукати засіб, найбільш відповідний вашому волоссю.

Після нанесення укладочного засобу відокремте плоским гребінцем чубок від решти волосся, і заколіть волосся назад. Чубок сушіть феном за допомогою круглого гребінця. Це додасть їому форму і полегшить подальше заколювання: чубчик не буде стирчати і добре ляже. Після оформлення чубчика висушіть решту волосся звичним для вас способом і можна приступити до заколювання.

Як можна заколоти чубчик

Постійні помічники в заколюванні чубчика

Допомогти красиво заколоти чубок можуть спеціальні аксесуари для зачісок, наприклад, такі:

  • 1. Ободок. Традиційний і добре відомий кожній жінці спосіб заколювання - прибрати чубок під ободок. Перед заколюванням чубчика обідком рекомендується нанести укладальні засоби, щоб волосся стали м'якішим, добре лежало і не вибивалися з-під обідка.
  • 2. Шпилька. Прибрати чубок з допомогою шпильок можна в будь-яку сторону або просто вгору. Шпилька дає простір для фантазії і безліч варіантів для експерименту.
  • 3. Джгутики і кіски. Найпростіше скрутити з чубчика джгутик або заплести з нього косичку і заколоти збоку.

Використовуючи аксесуари можна швидко заколоти чубчик і надати зачісці бажаний вигляд, що забезпечує, до того ж, зручність і комфорт.

Кілька універсальних варіантів красиво заколотих чілок

В залежності від довжини і виду чубчика його можна заколоти різними способами. Універсальні варіанти заколювання підходять до чубку будь-якої довжини.

  • високий напівхвіст - прекрасний варіант для тих, хто хоче візуально освіжити і омолодити обличчя. Просто зберіть весь чубчик і трохи поруч прилеглого волосся і туго заколіть красивою шпилькою або невидимками на маківці, утворивши при цьому напівхвіст;
  • багато маленьких джгутиків - розділіть чубок на 3-5 частин залежно від його густини, зробіть з кожної частини джгутики і заколіть їх наверх маленькими шпильками або крабиками. Решту довжину волосся можна трохи завити. Така зачіска додасть вашому образу грайливість і романтичність;
  • красиво заколоти чубок назад - зберіть волосся за допомогою гребінця назад і закріпіть невидимками або шпилькою. Це один з найбільш поширених і простих способів. Точно також можна заколоти чубчик і в бік.

На відміну від універсальних, існують способи заколювання чілок певної довжини: довгих або коротких.

Як можна красиво заколоти чубчик

Як заколоти довгий чубок

Заколювати довгий чубок доводиться найчастіше, і зробити це набагато простіше, ніж прибрати короткий.

  • 1. Ретро-варіант - завити чубчик в великі або дрібні кучерики в залежності від довжини волосся. Можна зробити це з допомогою бігуді, залишивши їх на ніч, або ж безпосередньо перед виходом на вулицю з допомогою плойки. Попередньо нанесіть на волосся мус або пінку, а потім готовий чубок прикрасьте красивою шпилькою і збризніть лаком. Така укладка відмінно виглядає в поєднанні з каскадної стрижкою.
  • 2. Одна з сучасних тенденцій - зробити начісування. Такий варіант дуже схожий на загартування чуба назад. Спочатку відокремте гребінцем чубок від решти волосся, зробіть звичайний начіс гребінцем від верхівки по напрямку до чола. Далі приберіть волосся назад, піднімаючи біля коренів, і закріпіть шпилькою або спеціальної брошкою для волосся.
  • 3. Бічний начіс. Зробіть начісування чубчика, як описано в попередньому варіанті, але не дуже пишно і об'ємно. Чубок заколіть набік (на будь-яку, як вам зручно), краще закріпити невидимками.
  • 4. Заплетіть чубок в косичку. Тут можна виявити безмежну фантазію: французьку косу заплести в напрямку від лоба до потилиці; звичайну косу з довгим чубчиком заколоти набік. Дуже популярно зараз заплітати косу набік, як би вплітаючи її волосся.

Як заколоти короткий чубок

Якщо у вас зовсім короткий чубчик, і він вам набрид, то заколоти його буде складніше всього. Однак не впадайте у відчай, способи вирішення цієї проблеми знайдені, хоча не обійтися без додаткових аксесуарів. Різноманіття шпильок, ободків, прикрас для волосся, вам обов'язково допоможуть.

В даному випадку акцент слід робити не на способі укладання і заколюваня, а на аксесуарах. Обідки і хустки слід підбирати в тон волоссю або одязі, можна вибрати нейтральні кольори. Вибирайте яскраві аксесуари, з візерунками і орнаментом, що допоможе зробити акцент на чубку і привернути увагу.

Короткий чубок часто заколюють набік. Його укладають хвилею або у вигляді півмісяця. Такий спосіб заколювання дозволяє скорегувати овал обличчя і зховати деякі недоліки. Для неслухняного волосся при створенні хвиль можна використовувати плойку, а потім закріпити волосся лаком.

Добре буде виглядати випрямлений рівний короткий чубчик. Після миття та сушіння волосся просто випряміть чубок спеціальними щипцями. Зверніть увагу, що сушити короткий чубок з допомогою круглого гребінця не бажано. Об'ємний короткий чубчик виглядає негарно.

Не забувайте, що чубчик - частина вашого унікального стилю. Саме він знаходиться ближче всього до лиця і в першу чергу приковує до себе погляд і увагу. Експериментуйте, фантазуйте з чубком і тим самим підкреслюйте свою індивідуальність.

Всього коментарів: 0
avatar