07.05.2024
Вівторок,18:18
Вітаю Вас Гість

Засіб для вій (олія)Жінки протягом тисячоліть для досягнення своїх цілей успішно використовували велика зброя, дане самою природою - магічний погляд прекрасних очей, обрамлених розкішними віями. І, безумовно, не шкодували коштів для посилення цієї магії з використанням дорогоцінних масел, призначених спеціально для догляду за віями. Царствені красуні давнину без жалю розлучалися з чистим золотом за кілька дорогоцінних кр ... Читати далі »


Тонування волосся після меліруванняМелірування вже багато років не втрачає своєї актуальності. Здається, вже стільки нових процедур і технологій для перетворення волосся придумано, але все одно мелірування залишається популярним і затребуваним. І популярно воно не тільки тому, що за короткий час здатне повністю змінити образ, але й не завдає значної шкоди волоссю. Адже освітленню піддається тільки частина волосся, так і ... Читати далі »


Мелірування на русяве волоссяНатуральний колір волосся завжди в моді, але часто власниці русявого волосся вважають себе сірими мишками, думаючи, що русявий - бляклий і нецікавий. Це спонукає русоволосых дівчат до частих окрашиваниям, що, природно, не йде на користь волоссю. З часом набридає не лише нескінченно підфарбовувати коріння, але і постійно лікувати волосся, виснажені хімічними фарбами. Але виправити ситуацію можна ... Читати далі »


Як правильно наносити рум'янаПри нанесенні макіяжу рум'яна є завершальним штрихом створення ідеального образу. Але кожна жінка знає, як правильно наносити рум'яна? При проведеному опитуванні серед жінок різних вікових груп, які користуються декоративною косметикою, з'ясувалося, що більшість з них не можуть відповісти на це питання ствердно. Так як же ж і куди наносять рум'яна: на щоки або вилиці, чи повинен їх відтінок збі ... Читати далі »


Мелірування на світле волоссяЖінки завжди прагнули до того, щоб змінити свій образ. І справа далеко не в моді, а бажання завжди виглядати по-різному, привертати до себе захоплені погляди і як можна довше підтримувати собі молодість. Саме зміна зачіски, стрижки або кольору волосся визнано фахівцями кращим способом, щоб змінити свою зовнішність, як злегка, так і кардинально. Але іноді одноманітний колір набридає і хочеться ... Читати далі »


Макіяж для сіро-блакитних очейДля тих, хто стежить за модою й сучасними тенденціями в одязі і макіяжі, завжди існувала проблема кольору очей. Кожен бажаючий може придбати контактні лінзи в будь-якій колірній гаммі, але є категорія людей, практично не потребують подібних хитрощах. До них відносять володарів очей-хамелеонів, колір яких варіює від сірого або блакитного до зеленого. Сітківка таких очей буває забарвлена своєрідними ... Читати далі »


Кольоротип зимаКожна людина має свій унікальний зовнішній вигляд. Але, крім відмінностей у формі носа, очей і структури волосся, всі люди поділяються на різні типи за порами року. Умовно колірні типи зовнішності можна розділити на чотири основні групи: літо, осінь, зима, весна. Зрозуміло, що чіткі межі визначити складно, хоча іноді відразу можна сказати, який тип несе той чи інший людина. Наприклад, дівчина з чорним волосс ... Читати далі »


Чубчик для круглого обличчяСправжні російські панянки з давніх пір славилися своїм розкішним виглядом. Круглолица, чорнобрива, коса густа до пояса - це все про них, про прекрасних россиянках. Сучасним красуням є чому у них повчитися: гордовитою поставою, завзятою посмішці... зачісці! Звичайно, довга русява коса зараз не актуальна, але ось чубчика, які надавали миловидності дівчатам на Русі, не гріх носити і зараз. Їх чуб ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 »