19.05.2024
Неділя,19:29
Вітаю Вас Гість

Magic Glance - трохи чарівництва для розкішних вій

Засіб для вій (олія)Жінки протягом тисячоліть для досягнення своїх цілей успішно використовували велика зброя, дане самою природою - магічний погляд прекрасних очей, обрамлених розкішними віями. І, безумовно, не шкодували коштів для посилення цієї магії з використанням дорогоцінних масел, призначених спеціально для догляду за віями. Царствені красуні давнину без жалю розлучалися з чистим золотом за кілька дорогоцінних крапель такого дивного олії.

І в наш час самим сильним і ефективним засобом для зміцнення і зростання вій залишається натуральне масло. Краще нього може бути тільки... натуральне масло збільшеної концентрації Magic Glance, сила кожної краплі якого порівнянна з силою цілого флакона масла!

Прекрасна таємниця

Бренд Magic Glance - французьке засіб професійного рівня для стимуляції росту вій, призначене фотомоделей і манекенниць. Проте дивовижна ефективність Magic Glance була настільки приголомшливою, що слава про це натуральному олії для вій миттєво поширилася серед жінок, що не мають відношення до шоу-бізнесу, у всій Європі. А яка жінка не мріє про пишних, розкішних, чудових віях!

Так що переможну ходу натурального, не гормонального, безпечного і дуже ефективного масла для росту вій, а саме таким і є Magic Glance, цілком зрозуміло.

Magic Glance - без гормонів!

В компанії Laboratoires Richelet, яка здійснила розробку бренду Magic Glance, з самого початку було прийнято рішення повністю відмовитися від ідеї використання для посилення росту вій гормональних засобів. Ринок у достатній кількості насичений продуктами по догляду за віями, в основу яких входить простогландин, однак ефект їх дії полягає в регулярному застосуванні цього гормонального засобу, - з моменту припинення його використання виникає так званий «ефект відміни» (іншими словами, вії випадають). Крім цього, більшість медиків негативно налаштована до застосування гормональної косметики.

Magic Glance - виключно природне засіб, який не містить гормональних стимуляторів. У Laboratoires Richelet, піклуючись про здоров'я своїх клієнток, розробили натуральне і виключно безпечне масло для стимулювання росту вій, черпающее чинності тільки з природних джерел.

Зміцнюючий масло Magic Glance

Як проявляється ефект?

Але чи є натуральне масло Magic Glance конкурентоспроможним порівняно з поширеними гормональними засобами? Чи здатна вона на рівних змагатися з ними, гарантує не менш значний ефект? Численні тести і випробування підтвердили: Magic Glance не тільки не поступається в ефективності засобів з простогландином, але і перевершує їх по результативності!

Magic Glance має важливу перевагу перед гормональною косметикою: у нього повністю відсутній ефект відміни. Це означає, що навіть якщо ви припиніть користуватися маслом Magic Glance для вій, результати, досягнуті під час його застосування, повністю збережуться!

А результати стають помітними вже через 2 - 4 тижні від початку використання масла: як мінімум, 90% жінок, які спробували Magic Glance вперше, з подивом помічають ефект цього масла для вій у перший місяць його використання. Цими дивовижними для багатьох результатами є наступні ознаки:

  • зміцнення вій, відсутність їх випадання;
  • загальнооздоровлюючий ефект для вій;
  • додання віям більшого блиску;
  • поява розкішного об'єму і збільшення довжини.

Регулярне використання кошти для вій дає ефект дійсно дивовижний: до 150 - 200% збільшення обсягу і довжини протягом півроку!

У чому секрет?

Ми віримо, що Magic Glance не включає до складу гормонів, чому ж тоді забезпечується настільки потужний ефект? У гормональних засобів все зрозуміло: там діє простогландин; правда з побічними ефектами, але без премудростей. А який принцип лежить в основі дії засобу Magic Glance для стимуляції росту вій?

Успіх дарований маслу самою природою. Наградившая жінок віями, природа подбала і про можливості їх зміцнення, харчування і оздоровлення. Magic Glance - воістину натуральне масло для стимулювання росту вій. В основі його ефекту лежать виключно цілющі сили природних компонентів.

Неповторна формула Magic Glance поєднує високі технології нового століття з силою природних, природних компонентів:

  • масло орхідеї - рідкісне і дуже цінне масло, яке зміцнює вії і стимулює їх зростання. Має важливе властивість відновлення волокон колагену і еластину. Надає віям гладкість і шовковистість;
  • вітамін P - незамінне для повноцінного харчування цибулинок вій речовина. Цей вітамін необхідний для хорошого клітинного енергетичного обміну;
  • аргінін - амінокислота, що міститься в кожному організмі. Для правильної мікроциркуляції у війчастих цибулинах поживних речовин необхідно достатня кількість аргініну;
  • кератин - один з найважливіших для організму білків, який є основою здорових і міцних волосся, нігтів та вій;
  • морські мінерали (у складі біотехнологічного комплексу «Mineraux de la mer») - набір цінних речовин, зміцнюють цибулини вій і насичують їх здоров'ям;
  • інші природні вітаміни, амінокислоти, біологічні адаптогени, екстракти, безпека яких доведена клінічними дослідженнями та тестами.

Вдалий збалансований вибір природних компонентів і є магічною таємницею Magic Glance. А отримана Laboratoires Richelet максимальна концентрація, надає кожній його краплині виняткові властивості!

Французьке засіб для росту вій

Маленьке диво Magic Glance

Поясненням унікального за ефективністю впливу засобу Magic Glance для збільшення росту вій є, насамперед, революційна формула і ексклюзивний набір природних компонентів. Але цей чудовий ефект значно посилюється завдяки щіточці, що має особливу конструкцію, запатентовану Laboratoires Richelet. Розробниками Magic Glance була врахована помилка інших виробників, пензликами яких кошти для вій наносяться лише біля коренів. Ексклюзивна форма щіточки Magic Glance дозволяє наносити олію на всю довжину вій - починаючи від цибулинки, закінчуючи самим кінчиком. Кожна вія ніби занурюється в цілющу ванну, обволакиваясь цілющим коконом Magic Glance.

Ким створено це чудовий засіб?

Проводиться засіб для росту вій Magic Glance французькою фірмою Laboratoires Richelet. Неповторна формула Magic Glance - розробка лабораторій фірми.

Свою історію ця авторитетна в косметологічних і фармацевтичних колах компанія почала більше століття тому. Заснована Laboratoires Richelet в 1905 році. З тих пір, протягом всього ХХ століття, це французьке фармацевтичне підприємство було передовим розробником і виробником на французькому ринку мінералів, вітамінів, харчових добавок, косметичних та фармацевтичних засобів.

Нового тисячоліття лабораторії фірми піднесли нові ідеї, подарувавши світові інноваційний засіб догляду за віями, яке випередило свого часу - лінію Magic Glance.

Натуральне масло, за допомогою якого можна поліпшити вії

Яка ціна краси?

Розмірковуючи про красу, неможливо уникнути такої прозаїчною теми, як питання ціни. Можна дозволити собі використання цього неповторного засоби для догляду за віями?

Масло Magic Glance, що випускається об'ємом 8,3 мл, розрахований на активне застосування протягом 3 - 4 місяців. Значить, якщо розділити вартість упаковки Magic Glance на термін її використання, виявляється, що місячний курс Magic Glance обійдеться всього 600 рублів. Тому відповідь є дуже приємним. Так, можна собі це дозволити!

Експерти підтверджують: це абсолютно безпечно!

Продукція косметичної лінії Magic Glance перед появою на ринку Росії пройшла серйозні випробування. Бренду видано Свідоцтво про Державну реєстрацію та Експертний висновок санітарно-епідеміологічної експертизи Російської Федерації.

В Magic Glance, на відміну від багатьох інших засобів для стимуляції росту вій, не міститься жодних ненатуральних компонентів, а саме:

  • популярних, але небезпечних для організму гормонів;
  • антивірусних та інших лікарських препаратів агресивної дії;
  • консервантів, стабілізаторів, барвників та їм подібних штучних добавок, які підвищують ризик алергічних реакцій.

Завдяки тому, що даний засіб створене на основі тільки натуральних компонентів, ретельно перевірених алергологами, Magic Glance може використовуватися навіть жінками, що мають особливо чутливу шкіру (Magic Glance Sensitive - спеціально розроблений засіб). Масло Magic Glance також цілком безпечно для вагітних жінок і для тих, хто годує малюка грудьми.

Користуйтеся Magic Glance - і даруєте прекрасні емоції, які випромінюють ваші розкішні вії!

Всього коментарів: 0
avatar