03.05.2024
П`ятниця,04:53
Вітаю Вас Гість

Секрети краси француженок - поради та принципи

Секрети краси француженокФранцузькі жінки у всі часи докладали максимум зусиль, щоб виглядати привабливо. Вони відчувають нездоланну потреба досконало з голови до п'ят, а фізичні вади, на їх думку, не що інше, як брак волі. І не дивно, що майже всі француженки одержимі красою і завжди виглядають спокусливо, адже вони стільки часу присвячують догляду за собою і так піклуються про своє здоров'я і гардеробі! Секрети краси француженок може використовувати для себе кожна жінка, необхідно лише слідувати принципам, бути терплячою і прикласти старання.

Будь природною

Головним принципом у догляді за собою француженки вважають помірність у всьому. Це один з головних секретів краси і найважливіший рада. Природна сексуальність і привабливість набагато краще товстого шару косметики і великої кількості укладальних засобів на волоссі. Француженки вибирають витончену стриманість у цих питаннях. Вони вважають, що косметика повинна ледь помітно підкреслити чарівність жіночої особи, а не заховати його повністю.

Основна філософія краси французьких жінок

Секрети краси француженок багатогранні. Один з важливих принципів полягає в тому, що профілактика набагато ефективніше подальшого лікування. Тому вони регулярно і без втомилися доглядають за своїм обличчям і тілом: щоденні маски, масаж і лімфодренаж для профілактики целюліту, ретельне очищення обличчя від макіяжу перед сном.

Велика увага француженки приділяють збалансованому харчуванню, вживаючи багато овочів і фруктів, причому натуральних, з ринку. І обов'язкове зволоження - не менше 6-8 склянок води щодня, для підтримки рівня вологи в організмі. Це теж важливий французький секрет жіночої краси.

Краса знаходиться всередині нас, тому для кращого ефекту вживайте тільки самі якісні натуральні продукти і чисту питну воду. При такій філософії здорового профілактичного харчування вам ніколи не доведеться боротися з прищами і іншими шкірними висипаннями, замазувати їх товстим шаром косметики.

Догляд за шкірою по-французьки

Французькі жінки славляться скрупульозним доглядом за шкірою. На засоби для догляду вони витрачають набагато більше коштів, ніж на косметику, причому роблять це з великим задоволенням. Їх щоденні процедури схожі на священний ритуал. Та й самі секрети краси француженок більшою мірою обумовлені фанатичним запалом, ніж чарівними таємницями.

Регулярне відлущування шкіри, використання чудодійних бальзамів проти старіння, лосьйонів для зміцнення грудей і антицелюлітних кремів - є звичною нормою для французьких жінок. Догляд за шкірою довжиною в ціле життя - така французька філософія краси. Косметиці відводиться набагато менш важлива роль.

Любительки всього натурального француженки не надто шанують бронзаторы і солярії, але сонцезахисним кремом користуються щодня. До того ж вони не прихильниці інтенсивного загару, допускають лише легкий дотик сонячних променів, ніжне золочення шкіри. Природний колір і в цьому випадку виграє.

Ще одним важливим секретом краси француженок вважається щоденний холодний душ, щоб поліпшити циркуляцію крові і скоротити пори. Після душу - рясне зволоження. Якщо дозволить час, вони зроблять це кілька разів в день.

Працюючи в кондиціонованому офісі або проживаючи в квартирі з центральним опаленням, француженки обов'язково зрошують шкіру з розпилювача.

Особливості французького макіяжу

Французькі жінки використовують мінімум косметики. І вони не носять цілі поклади в своїй сумочці. Легкий блиск або натуральний відтінок помади в денний час або більш насичений тон для вечірнього макіяжу. У будь-якому випадку їх макіяж - це, насамперед, природність!

Француженки і волосся

при митті волосся француженки використовують свої секрети краси. Після миття волосся шампунем вони люблять обполіскувати голову холодною водою з яблучним оцтом або соком лимона. Це додає волоссю природний красивий блиск. Слідом наноситься кондиціонер для волосся, що містить кератин.

Природний колір і нескладні зачіски - дуже економний відхід не на шкоду красі. Пучок, «твіст», або елегантний шиньйон цілком підійдуть для щоденної зачіски. Француженка не стане випрямити волосся праскою або знебарвлюватися до «блонд», це швидше американський стиль. І справа тут не в стилі, а в турботі про збереження волосся.

Дуже популярна серед французьких жінок штучно скуйовджена чуприна - «художній безлад» - сексуальність якої визнана чоловіками по всьому світу.

Родзинка французьких жінок

Один із секретів краси француженок так і називається: «французький манікюр». Манікюр і педикюр вони роблять щотижня. Французькі нігті з напівпрозорої рожевою або бежевою основою і білосніжними кінчиками - втілення гламуру. Мабуть, вони ніколи не вийдуть з моди. Чистота, елегантність, привабливість і відшліфований блиск пронизує кожну деталь!

Позбавлення від небажаного волосся

Француженки воліють гладку шкіру. Замість гоління ніг і пахв вони використовують віск, завдяки чому років до 35-40 волосся перестає рости на цих ділянках шкіри. Крім того, вони регулярно відвідують салони для надійної епіляції.

Безневинні задоволення

Француженки люблять себе побалувати. Хоча вони не зловживають косметикою, велику радість їм принесе поніжитися у ванні з ароматними оліями, приємний запах мила або лосьйону для тіла і чудовий запах парфумів.

Ви самі переконалися в тому, що секрети краси француженок доступні кожній жінці, необхідно лише величезне бажання і старання!

Всього коментарів: 0
avatar