07.05.2024
Вівторок,18:10
Вітаю Вас Гість

Причини, з яких варто позбутися татуюваньМати татуювання звичайно круто, але чи замислювалися Ви коли-небудь, як важко насправді потім їх позбутися? Видалення татуювань може обійтися Вам в копієчку і не дасть ніякого результату, якщо Ви не оберете кращого варіанту. Яка ж причина може спонукати людину позбутися татуювання? Причин може бути багато: від того, що Вам просто може не сподобатися дизайн та ... Читати далі »


догляд за татуюваннямОтже, ви зробили собі татуювання, про яку довго мріяли! Ну, звичайно, вам хочеться, щоб вона була ідеальна, адже вона стала невід'ємною частиною вас самих. Тоді слід подбати про улюблену татуюванні, щоб, дивлячись на неї, очей радів, а душа співала!

Ми раді вам повідомити, що це надзвичайно просто, але в теж час і надзвичайно важливо здійснювати правильний догляд ... Читати далі »


Оригінальні написи для тату - останні тенденціїБути прикрашеним чорнилом - це останнє захоплення серед людей. У наші дні кожна друга людина навколо нас захоплюється тату, будь то зображення, ім'я, орден або кілька слів, поміщених разом і мають для господаря особливе значення. Татуювання вже стало видом мистецтва. При татуажі використовується перманентні чорнила, щоб зробити відмітки в дермі шкіри. ... Читати далі »


Посібник по самостійній стрижки чубкаОдин з найпростіших способів швидко і кардинально змінити образ - це підстригти чубок. Вибирати чубок для себе рекомендується беручи до уваги не тільки особисті переваги, але і особливості обличча і фігури. І для кожної дівчини знайдеться свій варіант, який буде підходити і вигідно підкреслювати достоїнства і особливості характеру. Однак будь-яка зачіска вимагає регулярного коригування ... Читати далі »


Як плететься коса риб'ячий хвіст - покрокове керівництвоЗмінюються часи і смаки, але довге волосся, як і раніше залишаються одним з головних достоїнств дівчини. Красиві, довгі, доглянуті вони приковують погляди не тільки представників протилежної статі, але і заздрісників. Однак просто розпущене волосся, нехай навіть і шикарні - це занадто нудно й одноманітно, тим більше в наш час, коли є час і можливість для злету фантазії. ... Читати далі »


Як зробити димчастий макіяж очейЗагадковий, гламурний і сексуальний smoky eyes або димчастий макіяж, як його прийнято називати, робить жінку невпізнанною, тому він такий популярний серед представниць різних поколінь і роду занять. Він надає очам виразність, навіть якщо вони вузькі і зовсім не примітні. Чорно-сірий smoky eyes вважається класичним, більш світлі відтінки рекомендується використовувати для повсякденного макіяжу. ... Читати далі »


Як красиво і правильно накрутити волосся на бігудіТак вже повелося, що дівчата з прямим волоссям всіма способами прагнуть до романтичним кучериками, кучеряві ж навпаки - витрачають купу грошей на випрямлячі та спеціальні засоби. Однак навіть природні кучері виглядають не завжди акуратно і красиво. Щоб зробити гарну укладку не обов'язково йти до перукаря. Навіть якщо вас несподівано запросили на яке-небудь торжество, ... Читати далі »


Мелірування на чорні волоссяБагато дівчат забарвлюють своє волосся в насичений чорний колір, тим самим надаючи образу яскравості і виразності. Але ті щасливці, яких природа нагородила чорними волоссям, не завжди бувають задоволені своїм кольором, нерідко вони хочуть внести в нього доповнення, освіжити свій образ, і в цьому випадку вдаються до мелірування. Чорне волосся з працею піддаються фарбуванню або знебарвлення, тому ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 »