19.05.2024
Неділя,18:58
Вітаю Вас Гість

Правильний догляд за татуюванням

догляд за татуюваннямОтже, ви зробили собі татуювання, про яку довго мріяли! Ну, звичайно, вам хочеться, щоб вона була ідеальна, адже вона стала невід'ємною частиною вас самих. Тоді слід подбати про улюблену татуюванні, щоб, дивлячись на неї, очей радів, а душа співала!

Ми раді вам повідомити, що це надзвичайно просто, але в теж час і надзвичайно важливо здійснювати правильний догляд за татуюванням, щоб гарантувати яскравість, чистоту і стійкість результатів вашої нової татуювання. Найважливіша думка на замітку це те, що татуюванні необхідно дихати під час загоєння.

Застосовуючи занадто велика кількість мазей і зволожувачів або залишаючи тату вологою тривалий час, майже гарантує, що ваша тату розпливеться або втратить колір. Подальший догляд за татуюванням починається з дня її нанесення. Протягом 4 годин (бажано через годину) зніміть пов'язку, промийте, накладіть мазь і далі, щоб завершити процедуру правильного догляду за тату, знову зав'яжіть. Нова тату може бути дуже чутлива до подразнення від тканини вашого одягу, тому краще тримати її перев'язаною, в момент її найбільшої вразливості.

Коли ви промиваєте татуювання, використовуйте м'яку антибактеріальну рідке мило, м'яко потріть поверхню лише кінчиками пальців. Переконайтеся, що всі або майже всі сліди крові видалені, щоб запобігти утворенню кірки. Для кращого догляду промивайте поверхню татуювання два - три рази на день. Якщо татуювання знаходиться на руці або нозі, то промивайте її три - чотири рази на день, оскільки ці місця більш схильні поширенню бактерій і бруду. Після миття і полоскання висушіть поверхню, приклавши м'який рушник. Залиште татуювання відкритої приблизно на двадцять хвилин. Ця ділянка може трохи стягуватися, але це хороша ознака природного загоєння. Далі намажте невелику кількість мазі на татуювання. Пам'ятайте, що тату необхідно дихати, тому нанесіть мазі зовсім небагато, і дайте їй вбратися в шкіру. Якщо татуювання занадто сильно блищить, тоді легко видаліть зайву мазь. Занадто багато мазі або, навпаки, занадто мале її кількість призводить до утворення кірки, яка вам абсолютно ні до чого.

Через 3 або 4 дні догляду шкіра почне відходити пластівцями, що не тільки нормально, але і бажано. У цей час почніть застосовувати лосьйон хорошої якості замість мазі. Під час облезание тату також починає трохи свербіти. Ні в якому разі не тягніть пластівці шкіри, не тріть, не знімайте і не чешіть татуювання. Зробивши щось в цьому роді, ви можете пошкодити крихку шкіру, і кольори можуть стати нечіткими. Іноді під час догляду за татуюванням, незважаючи навіть на кращі ритуали по догляду, утворюється скоринка. Вона іноді неминуча, якщо багато роботи сконцентровано на невеликій ділянці. Не варто панікувати з цього приводу, просто дайте їй самій зажити, будьте обережні, не стукайте і не видаляйте цю корочку.

Правильний догляд за татуюванням передбачає дочекатися повного загоєння через кілька тижнів (залежить від її розміру і розташування). Незважаючи на те, що шкіра може повністю зажити, не варто оголювати її для всіх видів погодних умов, як якщо б це була звичайна шкіра. Для кращого результату дуже важливо тримати вашу татуювання подалі від відкритого сонця і обмежити доступ води. Ясно, що ці два фактори неможливо повністю уникнути і в нормальних умовах вони здобудуть свій невеликий ефект, але, наприклад, сонячний опік може надати дуже негативні наслідки на вашу татуювання. Просто тримаєте в думці, що все, що заподіює шкоду звичайної шкірі, може заподіяти ще більшої шкоди вашій татуюванні. Слідуючи цим простим кроків, практично повністю гарантує чисту татуювання, якій будуть захоплюватися довгі роки.

Всього коментарів: 0
avatar