19.05.2024
Неділя,17:43
Вітаю Вас Гість

Причини, з яких варто позбутися татуювань і яка їхня ціна

Причини, з яких варто позбутися татуюваньМати татуювання звичайно круто, але чи замислювалися Ви коли-небудь, як важко насправді потім їх позбутися? Видалення татуювань може обійтися Вам в копієчку і не дасть ніякого результату, якщо Ви не оберете кращого варіанту. Яка ж причина може спонукати людину позбутися татуювання? Причин може бути багато: від того, що Вам просто може не сподобатися дизайн татуювання, або, наприклад татуювання Вас нагнітає (особливо, якщо вона пов'язана з ім'ям колишнього хлопця) або ж вона може бути пов'язана з умовами Вашої нинішньої роботи.

Як кажуть: «скільки людей - стільки ж думок». У цьому бізнесі стільки ж людей, які наносять на себе татуювання, скільки і ті, які їх видаляють. Для видалення татуювань зазвичай застосовують спеціальні креми, а також є процедури їх видалення лазером. Давайте ж розберемося, який з методів підійде Вам найбільше, і який метод є найбільш доступним.

Видалення татуювань за допомогою спеціальних кремів

Використання спеціальних кремів з видалення татуювань може виявитися найкращим способом для Вас тому що: по-перше, їх покупка не сильно б'є по кишені, а по-друге, Ви зможете скористатися ними самостійно. Однак їх ефективність не гарантована, так як вона буде залежати, насамперед, від стану Вашої шкіри, різновиди квітів, використовуваних для татуювань і глибина нанесеної фарби. Крему, звичайно ж, набагато дешевше лазерного видалення татуювань і не настільки болючі, від чого вони так користуються попитом. Але крем потрібно буде наносити на потрібну ділянку тіла по кілька разів на день, і далеко не всім він може підійти. Вартість крему з видалення татуювань варіюється від? 30 -? 100.

Лазерне видалення татуювань

Найбільш ефективним методом видалення татуювань вважається процедура лазерного видалення. Але перед тим як зважитися на такий радикальний метод, Вам варто пройти огляд у дерматолога або проконсультуватися у косметичного лікаря. Ефективність методу лазерного видалення татуювань полягає в тому, що при цій процедурі лазерні промені, які виходять з апарату, проникають через шари шкіри і досягають пігментації (чорнила), які потім поглинаються і випаровуються через промені. Процедура лазерного видалення татуювань складається з 3 - 9 курсів лікування, оскільки подібна операція не може бути зроблена за один раз. Але не забудьте проконсультуватися у лікаря. Чим більше квітів у вас на тату, тим більше Вам доведеться звертатися до лазерного методу видалення татуювань. Цей метод дуже дорогий і до того ж може залишити сліди на шкірі. Але на даний момент це найкращий метод з видалення татуювань. Вартість операції по лазерному видаленню залежить від клініки, до якої Ви звернулися, в середньому вона варіюється від? 100 -? 800 (фунтів стерлінгів).

Вартість також може змінюватися в залежності від розміру татуювання та кількості проведених процедур. В Англії, наприклад, більшість клінік пропонує 100% фінансування, завдяки чому процедура стала більш доступною для британців.

Перш ніж прийняти рішення про вибір методу з видалення Вашої татуювання, завжди краще провести деякі дослідження клініки, що спеціалізується в даній сфері, і дізнатися про рівень досвідченості косметичного лікаря, особливо якщо ви зважилися на використання лазерного методу видалення. Для виконання подібної операції необхідний професійний косметичний лікар, який спеціалізується в даній області. Так як при цій операції шкіра піддається зовнішньому хірургічного впливу, важливо знати, що видалення Вашої татуювання не викличе алергічну реакцію або, якщо не гірше, чи не внесе інфекцію в цю область. В іншому випадку видалення може заподіяти вам більше проблем, і, ймовірно, обійдеться Вам в кругленьку суму з урахуванням подальшого лікування самої шкіри.

Всього коментарів: 0
avatar