02.05.2024
Четвер,07:04
Вітаю Вас Гість

Кращі тренування для втрати ваги

Втрата ваги і тренування Силові тренування, кардіо, пілатес, йога... що з цього допоможе швидше втратити вагу? Коротка відповідь, що спалює більше калорій, більш ефективно, говорить Мішель Олсон, професор університету в Монтгомері.

Кардіо - лідер по спалюванню калорій, каже Олсон, особливо добре видно результати, при правильних тренуваннях.

Тренування з інтервалами (чергування коротких сплесків інтенсивних зусиль з короткими періодами відновлення) є одним з кращих способів підвищення метаболізму протягом чотирьох годин після сесії, що значить, вони допомагають спалювати більше калорій після закінчення тренування.

"Кожен раз, коли ви піднімаєте частоту серцевих скорочень, ви спалюєте калорії, що триває до того моменту, коли ваш пульс і м'язова активність прийдуть в норму".

Треба запам'ятати кілька важливих речей: по-перше, занадто висока інтенсивність кардіо вправ може спалити ваше тіло і привести до надмірної втоми.

Щоб уникнути цього, виділяйте пару днів в тиждень на проведення інтенсивних тренувань з інтервалами.

По-друге, це важливо для створення метаболічно активної м'язової маси, щоб надати чіткий контур вашій фігурі: для досягнення найкращих результатів Олсон рекомендує виконувати кардіо вправи п'ять днів на тиждень разом з двома-трьома днями силових навантажень.

І якщо ви дійсно хочете максимізувати результати, найбільш ефективними вважаються тренування, що мають як силові, так і кардіо елементи, наприклад, заняття з гирями (у недавньому дослідженні Американської Ради з Фізичної культури виявлено, що такі вправи спалюють 20,2 калорій вхвилину).

чи Означає це, що можна не займатися менш ефективними тренуваннями як пілатес або йога? Безумовно ні, каже Олсон. "Для тіла корисні різні нові рухи, тому включіть пілатес і йогу в вашу програму втрати ваги".

Йога активного стилю, наприклад, тримає ваш пульс підвищеним і може використовуватися в якості заміни кардіо вправ, а клас пілатесу, що включає додаткові навантаження - як силові тренування.

Нарешті, не забувайте, що наїсти назад всі спалені калорії неважко, тому справжній успіх може бути досягнутий тільки при поєднанні тренувань зі здоровою дієтою.

Всього коментарів: 0
avatar