29.03.2024
П`ятниця,10:52
Вітаю Вас Гість

Кольоротип зима

Кольоротип зимаКожна людина має свій унікальний зовнішній вигляд. Але, крім відмінностей у формі носа, очей і структури волосся, всі люди поділяються на різні типи за порами року. Умовно колірні типи зовнішності можна розділити на чотири основні групи: літо, осінь, зима, весна. Зрозуміло, що чіткі межі визначити складно, хоча іноді відразу можна сказати, який тип несе той чи інший людина. Наприклад, дівчина з чорним волоссям, блакитними очима і порцелянової шкірою - явно виражений кольоротип зима. Про це цікавому «холодному» цветотипе ми і поговоримо.

Різновиди кольоротипу зима

Даний кольоротип складний, адже не всі володарки чорних волосся мають прекрасні блакитні очі, у багатьох жінок якраз очі карі, а тон шкіри смаглявий з жовтуватим відтінком. Дуже важливо розібратися, до якого типу ви належите, адже від цього залежить правильний вибір кольору в одязі та макіяжі. Володарки кольоротипу зима живуть в різних регіонах і їх можна розділити на кілька основних груп:

  • 1. Кольоротип глибока зима: світиться порцелянова шкіра і яскраві чорні волосся. Хоча часто зустрічаються носії цього кольоротипу не з білосніжною шкірою, а з оливковою, тільки тон повинен бути обов'язково з голубуватим відтінком, тобто з холодним. Очі цього кольоротипу завжди яскраві, чистого кольору. Якщо вони блакитні, значить, сапфірові, льдистые. Чорні - пронизують наскрізь. Якщо карі, то насичено карі, зелені - глибокого зеленого відтінку, без домішок сірого та коричневого. Білки блищать, складаючи контраст з райдужкою.

Яскраві представниці цього кольоротипу: Еліна Бистрицька, Елізабет Тейлор, Діта фон Тіз, Пенелопа Круз, Сінді Кроуфорд.

  • 2. Кольоротип тепла зима (південна зима) або м'яка зима уникає контрастів. Від глибокої зими відрізняється відтінком шкіри - щасливим власницям теплої зими притаманна смаглява оливкова шкіра, тепла, з різним ступенем інтенсивності. Шкіра представниць кольоротипу м'яка зима засмагає швидко і добре, набуваючи часом відтінок гіркого шоколаду. Із знаменитостей доречно привести в приклад Софі Лорен. То є багато прекрасних дам Середземномор'я як раз і є кольоротипом м'яка зима.
  • 3. Говорячи про різновиди зимового кольоротипу, слід згадати ще один, він зустрічається рідше, ніж контрастні глибока і м'яка зима. Це кольоротип зима світла. Колір волосся цього кольоротипу різноманітний, він варіюється від русявого до блонда. Шкіра, колір очей - як у глибокої зими.

Кольоротип зовнішності зима - макіяж, одяг

Кольоротип зима: палітра фарб

Кольори для кольоротипу зима - найбільш яскраві і насичені. Вони чисті, холодні, інтенсивні. Краще всього сказати, що палітра зими - це чисті кольори холодного яскравого грудневого дня. Представницям цього типу слід застосовувати контрастні поєднання, самий знаменитий і безпрограшний варіант - чорно-білий. Але не слід допускати поширену помилку - носити одяг і наносити макіяж теплих осінніх квітів, зима загубиться в таких відтінках і стає невиразною.

Розглянемо кращі палітри кольоротипу Зима. Одяг повинна бути яскравою, краще однотонної - так легше домогтися чистих тонів. Основу гардероба може скласти чорний колір. З ним легко комбінувати інші зимові кольори, які заграють новими сліпучими фарбами від сусідства чистого чорного кольору. Прекрасно для основи гардероба зими підійдуть глибокий синій (карибик), кольору гіркого шоколаду, антрациту. Не треба забувати про багатій гамі червоних відтінків.

Кольоротип зима буде виглядати королевою в нарядах рубіново-червоних, брусничних, багряних, малинових, мадженте. Пожвавить його палітра насиченого зеленого кольору, ніяких смарагдово-зелених, кольору молодої трави, пастельних відтінків - такі невиразні, складно перемішані відтінки вб'ють сліпучу красу жінки зими. Кольоротип слід підтримувати рекомендованими відтінками.

Для весняного і літнього гардеробу зими ідеально і бездоганно підійде білосніжний колір. Саме білосніжний, без домішок інших відтінків, блискучий білий колір корольов і переможців піде жінкам кольоротипу зима. Палітру з включенням білого зимові дами можуть успішно використовувати не тільки влітку, але й взимку. Це вишукані і благородні снігові кольору - сніжно-синій, сніжно-рожевий, сніжно-коричневий. Вони дивовижно розбавлять комплект одягу з основних кольорів, якщо додати аксесуари снігових відтінків - шарф, хустку, палантин.

Найбільш виграшні поєднання в одязі для жінок кольоротипу зима

Розглянемо, якими відтінками слід вдало відтіняти основний колір в гардеробі жінки зими. Якщо взяти за основу чорний колір, його можна ефектно розбавити наступними комбінаціями:

  • сніжно-жовтий і холодно-рожевий;
  • сніжно-рожевий і сріблястий;
  • фіолетовий і червоно-сірий;
  • яскраво-жовтий і пурпурно-червоний;
  • ніжно-смарагдовий і лазурна;
  • насичено-ліловий і сніжно-ліловий;
  • сніжно-жовтий і сніжно-зелений.

Якщо основа гардероба - глибокий синій:

  • ніжно-рожевий і сріблясто-сірий;
  • ліловий і світло-жовтий;
  • сніжно-рожевий і гіркий шоколад;
  • пурпуровий і смарагд;
  • яскраво-рожевий колір хвої;
  • холодний червоний і м'який білий;
  • смарагд і сніжно-жовтий.

Насичений гіркий шоколад у якості основи прекрасно порозуміється з наступними колірними поєднаннями:

  • ліловий і ніжно-рожевий;
  • сніжно-білий і ліловий;
  • блакитне небо і сніжно-жовтий;
  • жовтий і ніжно-зелений;
  • перлинно-сірий і сніжно-блакитний;
  • сріблясто-сірий і смарагд.

Кольоротип зима - палітра, макіяж

Відтінки волосся жінки зими

Саме колір волосся підкреслює красу і незвичність жінок, які мають кольоротип зима, що надзвичайно привабливі як раз на грі контрасту між кольором волосся і кольором шкіри і очей. Цього кольоротипу категорично не рекомендується освітлювати волосся, інакше є велика ймовірність стати «сірою мишкою».

Тільки в більш старшому віці зима може дозволити собі світлі відтінки волосся, але і то лише в попелястої гамі, ні в якому разі не жовтою! При фарбуванні під платину кольоротип холодна зима переходить в кольоротип тепла зима. Найбільш підходящими "зимовими" квітами вважаються фарби синього або синьо-червоного відтінку (наприклад, баклажан). Зачіски і стрижки для зими можуть бути будь-якими, тільки без зайвої грайливості. Добре виглядають спортивні стрижки, рівні прямокутні каре, довгі прямі волосся і агресивні «голки», змодельовані за допомогою гелю.

Макіяж для кольоротипу зима

Макіяж для зимового кольоротипу повинен бути контрастним. Наприклад, біла шкіра - яскраво-червоні або пурпурові губи. Бліді губи - насичено підкреслені очі. Не слід підкреслювати губи і очі одночасно і описувати вилиці яскравими рум'янами. Все холодне, стримане і контрастне чарівність зими при цьому безслідно зникне. Мабуть, це і є основна вимога макіяжу для кольоротипу зима - або губи, або очі. Уникайте надлишків макіяжу, не утрачивайте яскравої індивідуальності і не перетворюйтеся в пересічність.

Палітра тональних кремів для зимового типу жінок - прозора, майже біла, бежевих тонів, але не має жовтих відтінків, а ближче до холодного рожевого. Рум'яна підійдуть також холодних відтінків - рожеві, колір курній троянди, мокко, колір темного червоного вина і пурпурно-рожеві. Категорично не рекомендуються коричневі і золотисті рум'яна. Жінки цього типу не повинні виділяти вилиці, тільки легке холодне сяйво може виходити від щік жінки зими.

Губна помада необхідна в образі контрастною холодної Зими. Тільки кольори помади повинні бути яскравими і чистими. Зими підійдуть льдистые відтінки яскраво-рожевого, насичені вишнево-червоні і, як обов'язковий усталений образ холодної зими, - криваво-червона губна помада. Дуже цікаво на жінці-зими виглядають колір кавуна і холодний, але одночасно м'який благородний бузковий. Взагалі, рожевий колір надзвичайно оживляє вигляд кольоротипу зима, його можна використовувати широко - від ніжних квітів Барбі до агресивного рожевого.

Для макіяжу очей жінка-зима може собі дозволити темні тони, так званий драматичний стиль. Тіні для цього повинні бути наступними: колір нічного неба, антрацитовий, бузковий, темно-зелений, сливово-синій, колір мазуту. З прикрас на жінці-зими найкраще заграють прозорі камені, срібло, платина, а також алмази, нехай і у вигляді стразів.

Всього коментарів: 0
avatar