07.05.2024
Вівторок,16:35
Вітаю Вас Гість

Наплечне тату - відмінна фішка, яка прикрашає жіноче плече

Наплечне татуЯкщо протягом багатьох років зображення драконів або тигрів на плечі були атрибутами воїнів у найдавніших культурах світу і символізували войовничий характер, то з часом, ці шаблони зазнали масу змін, як в символізмі татуювань, так і їх цілеспрямованості.

Плечі самі по собі являють собою дуже зручну частина шкіри з неймовірно широким спектром для нанесення татуювань. Крім того, зображення на плечі не обмежуються лише цією частиною тіла, а дозволяє тату переміщатися вниз до спини і в бік талії.

Наявність в багатокультурному суспільстві різних традицій древніх цивілізацій дає Вам можливість вибору племінних татуювань тієї культури, зображення яких ви воліли нанести на певну частину тіла. Адже тіло має великої площею для нанесення тату. На Ваш вибір є популярні зображення кельтських хрестів всіляких розмірів, а також неймовірний східний боді-арт та багато іншого. Дизайн татуювань різних культур розрізняється великою різноманітністю стилів і розмірів.

Такі шаблони, як зображення черепів, тигрів або інших татуювань, що відносяться до певної культурі, надають сміливий і крутий вигляд.

Тату у вигляді черепа, наприклад, довгі роки було поширено виключно серед байкерів. Романтики ж воліють наносити тату у вигляді серця або яких-небудь символів кохання, що так само надає їм упевненості і популярності. Саме ці татуювання зазвичай наносять на плечі.

Вельми поширеними останнім часом є тату у вигляді китайських, японських чи інших ієрогліфів, написи яких несуть в собі унікальний символізм. Такі татуювання часто наносять на свої плечі жінки. Один з найбільш популярних символів східної культури - символ нескінченності так само часто вибирають для нанесення на плечі.

Жінки зазвичай воліють наносити наплічні тату на лопатці, в той час як чоловіки наносять їх на фронтальній стороні плеча і вздовж передпліччя. На цих місцях тіла, при необхідності, нескладно нанести шари і сама татуїровка на плечі в такому випадку виглядає фантастично привабливо.

Жінки, як правило, бувають вельми вибагливі у виборі тату. У порівнянні з вибором інших людей, для них дуже важливий художній стиль татуювання на плечі, який би підкреслював їх жіночну натуру.
Серед найбільш популярних тату, що наносяться жінками на плечі, є китайські символи та ієрогліфи, зображення фей, знаків зодіаку, метеликів, квітів, дельфінів і зірок.

 

Всього коментарів: 0
avatar