07.05.2024
Вівторок,23:11
Вітаю Вас Гість

Як стати впевненіше в собі?

Часом суща дрібниця, на зразок «бігаючого» погляду або слідів поту на одязі, видасть ваші сумніви. Заручитися щирою впевненістю в собі не так складно, як здається. Ось кілька простих і ефективних рад.

Налаштуйтеся на успіх

Коли ви в останній раз змогли подолати свою сором'язливість?
Згадайте, коли в останній раз ви змогли побороти свій страх або сором'язливість? Наприклад, стрибнули з парашутом, блискуче виступили перед великою аудиторією або здали важкий іспит. Найчастіше прокручивайте в пам'яті щасливі емоції, які відчували в той момент тріумфу, і заново переживайте їх. На додаток корисно скласти плейлист з надихаючих композицій і прослуховувати його кожного разу, коли потрібно вселити в себе впевненість.

Займіться спортом

Будь-який вид спорту змінить вас раз і назавжди
Небайдужі до фізкультури люди більше за інших впевнені в собі, і це чиста правда. Секрет простий: спорт навчив їх ставити цілі і досягати їх, працювати над своїми помилками і радіти заслуженим перемогам в будь-яких сферах життя. Ніхто не вимагає від вас бути атлетом, просто виберіть заняття до душі - танці, пілатес, йогу, бокс або звичайні пробіжки в парку. Ви і не помітите, як регулярні тренування з часом зроблять вас сильніше і фізично, і морально.

Визнайте свою недосконалість

Немає досконалих людей - ми унікальні своїми несовешенствамі
Так, в резюме може не діставати пари пунктів, англійська іноді далека від досконалості і не всі мають модельними параметрами, але це зовсім не робить нас гіршими. Немає нічого страшного в тому, щоб визнати свої слабкості, мінуси або помилки. Поки ви страждаєте і думаєте про те, чого у вас немає, проходить безцінний час, який ви могли б витратити на те, щоб перетворити недоліки в переваги.

Слідкуйте за темпом мови і поставою

Слідкуйте за своєю поставою і промовою
Якщо ви прагнете справити враження на свого візаві, приділіть увагу прямій поставі і намагайтеся говорити розмірено. Сутулі люди, як і ті, що нерозбірливо бурмочуть, не випромінюють упевненість в собі. Запишіть себе на диктофон і переслухайте, щоб зрозуміти, над якими помилками варто попрацювати, а для тренування постави скористайтеся методом, до якого вдавалися ще наші мами, - покладіть на голову книгу і вчіться хоч так, щоб вона не впала.

Оновлення гардеробу

Правильно підібраний одяг, це важливе па щоденного соціального танцю, що всі ми виконуємо
Хочете ви того чи ні, а в реальному світі все-таки зустрічають по одягу. Більш того, від зовнішнього вигляду часто залежить і наш внутрішній стан. Складаючи гардероб, дотримуйтеся правил чистоти, акуратності і поміркованості. На співбесіду надіньте сорочку в стилі casual, лаконічні штани і не зловживайте макіяжем, для побачення хорошим варіантом стане плаття і туфлі на середньому підборі. Оригінальні, але не надто помітні аксесуари допоможуть розставити акценти.

Не думайте про дрібниці

Не секрет, що в стресових ситуаціях потовиділення працює активніше, і в результаті стають мокрими навіть долоні, а небажані плями в області пахв, і неприємний запах зіпсують враження від будь-якого наряду. Справитися з цими прикрими моментами допоможуть антиперспіранти для долонь, ступень і зони пахв.

Серед різних форматів продукту ви можете вибрати той, який буде зручний. А серветки в індивідуальній упаковці стануть кращим рішенням для любителів подорожей і екстремального відпочинку. Тривалий ефект засобів дозволить вам забути про проблему поту і відчути себе більш впевнено.

 

Всього коментарів: 0
avatar