21.05.2024
Вівторок,15:57
Вітаю Вас Гість

Засоби для шкіри навколо очей. У чому їх особливість

Засоби для шкіри навколо очейОдного разу, придивившись до свого відображення в дзеркалі, ви виявите зморшки навколо очей. З одними це відбувається раніше, іншим і в 30+ достатньо хорошого зволоження. До догляду за обличчям більшість жінок ставиться серйозно, а ось більш уразлива шкіра навколо очей часом обділена увагою і турботою. Між тим косметологія в великому достатку пропонує засоби для шкіри навколо очей. Для них характерна порівняно невелика упаковка і більш висока ціна, ніж у звичайних кремів для обличчя. Однак, багато жінок не звертають на них увагу і продовжують користуватися звичайним кремом.

чи Можна відмовитися від спеціального крему

Шкіра навколо очей дуже чутлива, і наносити на неї звичайний крем не рекомендується. Масляні складові, потрапивши в очі, можуть викликати свербіж, сльозотеча, вони збільшують повіки і стають причиною почервоніння і набряку. Засоби для шкіри навколо очей виготовляються за особливою технологією. Вони мають легку текстуру і добре вбираються. Креми, гелі і сироватки для повік проходять офтальмологічне дослідження і не викликають подразнення повік та очей. У них входять корисні компоненти, необхідні для цих делікатних ділянок шкіри, екстракти трав і полегшені рослинні олії, про благотворну дію яких на шкіру навколо очей відомо жінкам з давніх часів.

З чого складаються засоби для шкіри навколо очей

До складу кремів для повік входять елементи, знімають набряки, заспокійливі шкіру, зволожують і підвищують пружність, ось деякі з них:

  • Вітамін С сприяє виробленню колагену, підвищує пружність шкіри;
  • Вітамін Е - антиоксидант, захищає шкіру від дії вільних радикалів, перешкоджає старінню;
  • Вітамін К - зміцнює стінки судин, зменшує темні кола;
  • Ретинол (вітамін А) - сприяє оновленню клітин, підвищує пружність;
  • Альфаоксикислоты - поряд з вітамінами А і С підвищує пружність шкіри;
  • Гіалуронова кислота - добре зв'язує вологу, сприяє виробленню колагену;
  • Кофеїн - зв'язує вологу, зменшує набряклість, кошти з кофеїном не рекомендується використовувати регулярно, щоб не викликати зневоднення шкіри;
  • Гідрохінон - освітлює шкіру;
  • Масло Ши - підвищує пружність і тонус, захищає від дії сонячних променів;
  • Масло зародків пшениці - підтримує процес регенерації клітин, сприяє омолодженню (за рахунок присутності вітаміну А);
  • Екстракт волошки - виводить токсини, знімає роздратування;
  • Екстракт лляного насіння - поліпшує кисневий обмін, заспокоює шкіру;
  • Екстракт кінського каштана - стимулює кровообіг, захищає від дії сонячних променів.

Відомості про склад виробник поміщає на упаковці в порядку убування процентного складу. Найсуттєвіші компоненти знаходяться на початку списку.

Багато виробників, відгукуючись на вимоги ринку, прагнуть зробити косметичні препарати більш натуральними. Вибираючи засоби для шкіри навколо очей, зверніть увагу на строк придатності: чим менший термін, тим менше консервантів містить крем або гель. Потемніння і неприємний запах говорять про те, що косметичний засіб зіпсовано.

Не викидайте поліетиленовий ущільнювач з-під кришки, якщо він випадково загубиться - замініть декількома шарами поліетиленової плівки. Крем краще збережеться, якщо не буде контакту з киснем повітря. Використовуйте засоби для шкіри навколо очей за допомогою спеціальної лопатки, якщо виробник не передбачив її в упаковці, можна взяти скляну лопаточку для очей. Наносьте крем точковими рухами на кісточку навколо очей.

Всього коментарів: 0
avatar