07.05.2024
Вівторок,08:53
Вітаю Вас Гість

Японські татуювання

Японські татуюванняВам подобаються яскраві і сміливі татуювання неймовірних контрастів? У такому випадку тату японської тематики ідеально підходять для Вас. У цьому керівництві ми гарненько розглянемо деякі з основних шаблонів цієї тематики, які часто зустрічаються в категорії японських татуювань. Так що приступимо. Почнемо з того, що дизайн японських татуювань не так різноманітний, скільки смисловий.

Одним з основних факторів татуювань даної категорії є використання яскравих кольорів, особливо червоного і синього. Так, наприклад, татуювання у вигляді дівчини гейші часто насичена безліччю яскравих кольорів і деталей, що вимагають дуже акуратною і тонкої роботи.

Вельми поширеним також є зображення дракона в характерному японському стилі, що сильно відрізняє його від типового дизайну дракона в інших культурах.
Риби «кои» також використовуються досить часто в японських татуюваннях. Вони несуть у собі велике символічне значення в японській культурі, і тому відіграють помітну роль в тату даної тематики. У нанесенні цієї татуювання дуже часто використовуються яскраві помаранчеві кольори, а також легкий бриз для зображення води.

Іншою особливістю японських татуювань є зображення самурайського меча. Зображення ж самурая в повному бойовому обладунку разом з традиційним мечем можна побачити на спинах деяких людей.

Є чимало татуювань японської тематики, зображення яких пов'язані безпосередньо з племінної та кланової геральдикою. Вони, як правило, виглядають простіше і являють собою тату, виконане лише чорною фарбою. При всьому при цьому вони не позбавлені багато прикрашених візерунків, або символів, зображень драконів або риб вряди.

Японська каліграфія «кандзі» також може відігравати певну роль в цих зображеннях. А саме «кандзі» можна використовувати при написанні хитромудрих слів. Подібні слова, як правило, несуть в собі величезне значення. Серед них приказки, прислів'я, хайку та інші слова, що мають сенс і глибоке значення, начебто назв тварин. Можна також скористатися перекладом на «Кайдзен» тих слів, які мають особливо більше значення для вас у вашому житті. Це може бути ім'я коханої людини або полюбилося слово.

Подібні татуювання з використанням японської каліграфії «Кайдзен» найчастіше є одними з найпопулярніших серед любителів екзотичних татуювань. В основному такі тату наносять під зап'ястя або уздовж передпліччя, де вони найчастіше кидаються в очі.

 

Всього коментарів: 0
avatar