07.05.2024
Вівторок,07:39
Вітаю Вас Гість

Чи варто робити татуювання

Дана стаття грунтується на питанні, яке зазвичай задають новачки в цьому питанні. Остаточною відповіддю буде «Так». Непотрібний прокол на вашому тілі принесе вам біль і дискомфорт. Але те, що вам дійсно потрібно запитати - це «Чи зможу я витерпіти біль?». Насправді, все не так погано, як ви собі можете уявити. Симптоми залежать від того, де ви саме будете робити татуювання. Особисто я вважаю непотрібним робити такі татуювання, які вимагають гострого порізу.

Подумайте про все, що я буду говорити в даній статті перед тим, як зробити татуювання.

Основний момент: Не приймайте алкоголь і ліки перед процедурою, коли вам будуть робити татуювання. Аспірин і алкоголь розріджують вашу кров, що під час процедури може призвести до кровотечі. Аспірин також зменшує згортання крові, що сповільнить процес загоєння.

Чи треба мені робити татуювання?

Ваша відповідь на це питання може бути не зрозумілим. За статистикою, 1 людина з 163 чоловіків і жінок шкодують про те, що вони зробили свої татуювання! Прочитавши цю статтю і дізнавшись про переваги і недоліки, ви вирішіть для себе, варто чи ні робити татуювання.

Як позбутися від татуювання?

Це зовсім не легко і абсолютно не дешево. Якщо ви хочете скористатися лазерною хірургією, то вам доведеться заплатити 1,000 $, щоб видалити татуювання дійсно маленького розміру. Якщо ви будете використовувати не лазерний метод, то у вас залишиться помітний некрасивий шрам. Майте на увазі, що медична страховка не буде оплачувати видалення татуювань і вам доведеться платити зі своєї кишені. Там, де ви живете, може і не бути фахівця по лазерному видаленню татуювань.

Чому Ви хочете татуювання?

Люди хочуть мати татуювання на своєму тілі з різних причин. Вам це потрібно, щоб порадувати свого партнера? Ви це робите, бо хочете стати членом групи, де всі з татуюваннями? Ви належите до субкультури, відомої татуюваннями? Ви хочете тим самим продемонструвати свою незалежність, індивідуальність чи унікальність?

Все це причини, чому багато людей роблять татуювання. Однак через сталості татуювань, спробуйте подивитися на себе в майбутньому, наприклад через 10 або 20 років. Чим ви будете займатися тоді? Зараз ви можете бути простим студеному, на зап'ясті якого в'юнкий малюнок може виглядати дійсно красиво. Однак ви плануєте працювати в дуже консервативній сфері після свого закінчення? Чи будуть інші негативно дивитися на вашу татуювання? Чи не доведеться вам ховати її довгими сорочками? Ви готові носити довгі сорочки, що ховати своє татуювання?

 

Всього коментарів: 0
avatar