07.05.2024
Вівторок,09:24
Вітаю Вас Гість

Татуювання: краса і ризик

Татуювання: краса і ризикВи бачили людину з татуюваннями? Раніше татуювання було чимось на зразок негативного образу людини. Нерідко людини, у якої було татуювання, вважали злочинцем. Ми можемо погодитися або не погодитися з цим, однак наявний факт: ті, хто побували у в'язниці, часто мали татуювання. На сьогоднішній день тату стали символом краси для деяких людей або навіть цілої групи людей. Тепер не тільки чоловіки наносять татуювання, але й жінки різних віків.

Ви можете вибрати будь-який малюнок, починаючи з квітів, птахів і закінчуючи абстрактними зображеннями. Звичайно, вони прекрасні, але для когось це мистецтво, а для кого-то гріх. Красиво це може бути лише по вашим особистих міркувань, однак перед тим як ви вирішите нанести собі татуювання, я думаю, вам необхідно дещо дізнатися.

1. Ви знаєте, що при використанні нестерильних голок, ви можете бути інфіковані?

Якщо ви роздумуєте про нанесення татуювання або пірсинг, то попросіть обслуговуючий персонал салону розповісти, які заходи вони приймають з метою запобігання поширення СНІДу та інших інфекцій, що передаються через кров, таких як гепатит В і гепатит С.

2. Гранульоми.

Вони можуть утворюватися в результаті утворення рудиментарних наростів, що з'являються навколо речовини, яку організм людини сприймає як чужорідну субстанцію (пігмент татуювання, в нашому випадку).

3. І навіть, якщо ви зможете видалити її за допомогою новітніх лазерних технологій ?!

Цей процес буде дуже болючим. До того ж на шкірі залишаться шрами.

 

Всього коментарів: 0
avatar