07.05.2024
Вівторок,01:37
Вітаю Вас Гість

Жива вода активізує всі процеси в організмі, покращує апетит і обмін речовин, підвищує кров'яний тиск, покращує загальне самопочуття.

Застосування живої води також обумовлено наступними її властивостями: якнайшвидше загоєння ран, в тому числі пролежні, опіки, трофічні виразки, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки.

Що таке жива і мертва вода

Пріготування живої та ме ... Читати далі »


Відповідаємо на 7 головних питань про небезпеку ультрафіалету і необхідності захищатися.

1. Чим небезпечні сонячні промені?

Перш ніж почати боротьбу за профілактику викликаних сонцем зморшок і пігментації, вивчіть суперсили ворога. Ультрафіолетові промені А-типу проникають навіть крізь скло і здатні пошкоджувати найглибші шари шкіри, руйнуючи волокна колагену і підвищуючи ризик постаріти на десяток років ... Читати далі »


Ангіна у дітей і хронічний тонзиліт - з тих захворювань, для лікування яких всі засоби хороші, причому саме всі і відразу. Розберемося в якій послідовності.

У дитини почервоніло горло - батьки в паніці біжать в аптеку за антибіотиками, перекладаючи на ці препарати всю відповідальність за одужання чада. Виходить парадокс: бажаючи поставитися з усією серйозністю, ми, тим не менш, діємо легковажно. Адже запідозрив ... Читати далі »


Щоб спалити зайвий жир, необхідно їсти наступні продукти. Але тільки не рідше 5 разів на день і не менше 6 тижнів поспіль.

Ананас. Він містить фермент бромелайн, що розщеплює білок, сприяючи, таким чином, травленню і розпаду жирів. До того ж він містить вітамін С і притуплює апетит. Особливо корисно перед їжею пити свіжовичавлений ананасовий сік, а сам фрукт залишати на десерт.

... Читати далі »


Розвантажувальні дні ефективно очищують організм і відновлюють робочі функції багатьох органів, у тому числі і суглобів. Відсутність зайвої ваги і здоров'я людини тісно взаємопов'язані зі здоров'ям суглобів, так як зайві кілограми створюють зайвий тиск на скелет. Якщо ви хочете добре виглядати, підтримувати гарну фізичну форму і просто добре себе почувати, харчуйтеся правильно, займайтеся спортом, очищуйт ... Читати далі »


Ми часто не помічаємо, як працюють наші нирки на благо організму. Але коли їх робота порушується - це важко не помітити. Болі, набряклість і інші неприємності - їх краще запобігти, ніж лікувати. Тому представляємо вашій увазі 5 простих правил, які дозволять зберегти здоров'я нирок.

Не вживайте занадто солоних страв і газованих напоїв !!! Люди, які грішать цими продуктами, відчувають швидке з ... Читати далі »


Хвороба, відома як подагра, розвивається через високий вмісту сечової кислоти в крові. Людина, схильна до цього захворювання відчуває досить хворобливі симптоми.

Подагра, це хвороба, до якої схильні багато людей, особливо літні. Підвищений виробництво організмом сечової кислоти, солі якої відкладаються в суглобах, може свідчити про проблеми з нирками, або про те, що ви їсте занадто багато продуктів, що містять ... Читати далі »


Якби на півночі не росла лохина, то не було б там життя для людей. Саме ця ягода забезпечує річним запасом вітамінів, а точніше - допомагає організму протриматися до наступного сезону. Народи півночі активно використовують лохину в якості фітотерапії і, кажуть, їм ця ягода дійсно допомагає від усіх хвороб.

Звичайно, вітаміни в організмі неможливо "законсервувати" на цілий рік, а потім діставати у мі ... Читати далі »


« 1 2 3 4 ... 11 12 »