19.05.2024
Неділя,15:19
Вітаю Вас Гість

Кращий засіб для здорових суглобів.

Хвороба, відома як подагра, розвивається через високий вмісту сечової кислоти в крові. Людина, схильна до цього захворювання відчуває досить хворобливі симптоми.

Подагра, це хвороба, до якої схильні багато людей, особливо літні. Підвищений виробництво організмом сечової кислоти, солі якої відкладаються в суглобах, може свідчити про проблеми з нирками, або про те, що ви їсте занадто багато продуктів, що містять пурини.

Як знизити рівень сечової кислоти?

Для цього дуже важливо правильне і здорове харчування, в дієту необхідно додати продукти, які містять багато води і мало пуринів, наприклад, огірки. Цей овоч містить всього 7,3 мг пуринів на кожні 100 грамів. Тому це ідеальний продукт для зниження рівня сечової кислоти і запобігання подагри.

Вживання великої кількості води допомагає видаляти кристали солей сечової кислоти, які відкладаються в суглобах і є причиною больових відчуттів. Щодня випивати не менше двох літрів води, крім того, їж більше продуктів з високим вмістом води. Крім огірків, це можуть бути кабачки, гарбуз і деякі фрукти.

Найчастішими причинами виникнення подагри і відкладення солей є: підвищений кров'яний тиск, зайва вага, хронічні захворювання нирок, лейкемія, псоріаз, анемія, генетична схильність (були випадки захворювання у родичів), вживання алкоголю.

Подагра розвивається, коли організм не справляється з переробкою великої кількості білків, які ми отримуємо, наприклад з червоного м'яса. Частина білка виводиться з сечею і пoтом, але інша частина залишається в організмі.

Якщо рівень сечової кислоти перевищує норму, то відбувається відкладення солей в організмі, наприклад, у крові і суглобах.

Сіль відкладається у вигляді кристалів, які заподіюють хворобливі відчуття, викликають запалення, відчуття скутості або тиску в певних зонах, особливо в області великого пальця ноги або рук. У меншій мірі це проявляється в області колін, щиколоток, плечей і ліктів.

Рецепт натурального засобу для видалення відкладення солей сечової кислоти в суглобах

Щоб приготувати цей сік, який допоможе знизити рівень сечової кислоти, тобі знадобляться такі інгредієнти:

  • огірок середнього розміру.
  • два стебла селери.
  • одна часточка лимона.
  • одна чайна ложка тертого імбиру.

Добре помий всі інгредієнти, поріж огірок і селеру і вичави з них сік у соковижималці або блендері. Потім додай лимон і імбир. Збий масу в блендері до однорідної консистенції. Цей коктейль слід пити щодня, бажано натщесерце два рази, наприклад, вранці і ввечері.

Вживання цього напою варто поєднувати з зменшенням споживання їжі, що містить пурини, і фізичними вправами, навіть якщо це просто щоденна прогулянка.

Домашні засоби і рецепти для пониження рівня сечової кислоти

Якщо у тебе виникли проблеми через високого рівня сечової кислоти в крові або суглобах, тобі можуть допомогти ці домашні рецепти:

  • вичави сік з чотирьох морквин, манго, кілечка ананаса, 30 грамів полуниці, одного огірка і одного лимона (вичавлювати окремо). Змішай всі, і пий вранці. Якщо скарги повторяться, пий цей засіб і вечорами.
  • залий 30 грамів журавлини літром води і доведи до кипіння, залишивши кипіти 3 хвилини. Накрий кришкою, щоб суміш настоялась 10 хвилин і проціди. Пий 3 склянки на день.
  • змішай три їдальні ложки масла розмарину з трьома ложками соєвого масла і масажуй болюче місце.
  • зроби томатний сік і пий його три рази в день, вибирай для цього тільки зрілі помідори. Також додай побільше помідорів, бажано в сирому вигляді, в свій раціон.
  • зроби суміш з харчової соди і невеликої кількості води і помісти на уражену ділянку, це зніме запалення і зменшить біль.
  • подрібни зубчики часнику і змішай зі столовою ложкою пшеничних висівок і яблучного оцту. Зроби з цього припарку і помісти на хворе місце.
  • вичави сік з двох великих листів капусти і наноси на уражене місце масажними рухами два-три рази на день.
  • спар літр води з половинкою цибулини. Вари три хвилини, потім дай настоятися 5 хвилин, процідити і пий по одній чашці три рази в день. Якщо тобі не подобається смак, можна додати ложку меду.
  • спар половину літра води з жменькою кукурудзяних рилець, вари 10 хвилин. Потім зніми з вогню, процідити і пий три чашки в день.
  • спар половину літра води з трьома гілочками петрушки, 50 грамами капусти і половинкою цибулини. Вари 15 хвилин, потім зніми з вогню і дай охолонути. Перед вживанням, додай сок одного лимона. Рекомендується пити цей відвар перед обідом.
  • спар половину літра води і додай дві столові ложки квітів бузини. Проціди відвар, накрий кришкою і дай охолонути. Пий протягом дня, можна додати в нього трохи меду.
  • поріж листик алое вера і видави з нього гель. Помісти його на уражені відкладенням солей ділянки, або можна прикладати до шкіри порізані вздовж листочки алое-вера.

 

Всього коментарів: 0
avatar