06.05.2024
Понеділок,15:22
Вітаю Вас Гість

Овуляція (від латинського ovum - 'яйце') - фізіологічний процес, під час якого в черевну порожнину з фолікула яєчника виходить готова до запліднення яйцеклітина. Цей процес йде у жінок з моменту статевого дозрівання і до початку клімаксу, перериваючись тільки під час вагітності. Овуляція і зачаття - два нерозривних поняття. У дні овуляції жіночий організм готовий до запліднення.

Овуляція: день циклу, ко ... Читати далі »


Частота ускладнень хірургічного аборту може досягати 40% з високим рівнем незавершених абортів.

Всі ускладнення можна умовно розділити на виниклі безпосередньо під час операції, що виникли в післяопераційному періоді і віддалені. До перших відносяться ускладнення , пов'язані безпосередньо з маніпуляцією, - розрив шийки матки і перфорація матки, а також гіпотонія матки з кровотечею і неповне видал ... Читати далі »


Про проблему запаху з рота не прийнято говорити відкрито, це скоріше тема, яку обговорюють напівголосно і бажано за зачиненими дверима стоматологічного кабінету. Ми, покоління XXI століття, при всій нашій свободі вдач, все ж не настільки розкуті, щоб відкрито піднімати питання, подібні до цього, особливо, якщо це стосується нас особисто. Але, як це зазвичай буває, саме такі «закулісні» теми і є найбільш ... Читати далі »


Цей екзотичний кисло-солодкий плід не так давно з'явився на наших ринках. Багатьом споживачам він відразу припав до смаку.

Плід отримав назву на честь новозеландської птиці. Багато хто вважає ківі фруктом, але насправді це - ягода. Майже три десятиліття агроном Олександр Еллісон намагався окультурити китайську ліану. І ось після стількох років копіткої праці була виведена ця чудесна ягода, яка швидко сп ... Читати далі »


На запитання: «Що таке цикорій?» Більшість скажуть, що це напій, схожий на каву. І будуть праві. Однак лише деякі уявляють собі, як виглядає рослина, коріння якого використовуються для приготування такого напою, адже схожі на волошки квіти дикого цикорію чарівного блакитного кольору бачили багато. У середній смузі він росте практично скрізь.

Напій з коріння цикорію вперше стали готувати в Німеччині ... Читати далі »


Кожна дівчина хоче мати підтягнуте тіло, стрункі ноги, плаский живіт і пружну попу. Навесні кількість людей в тренажерних залах помітно зростає. Після «зимової сплячки» дівчата поспішають привести своє тіло в порядок, щоб влітку впевнено себе почувати в коротких шортиках і маєчках. Програма «30 днів присідань» якраз і розрахована на те, щоб швидко і ефективно привести в порядок нижню частину ж ... Читати далі »


Тибетські ченці вже більше тисячі років застосовують цю гімнастику, у нас же тибетська гімнастика стала відома тільки в часи Радянського Союзу. Тибетська гімнастика спрямована на те, щоб збалансувати енергетичну систему людини, завдяки нормалізації гормонального фону. Тому ці вправи ще називають тибетська гормональна гімнастика.

Вправи слід виконувати рано вранці (до 8 годин ранку), відразу після ... Читати далі »


загар топлесс«Topless» означає в перекладі з англійської мови «оголений по пояс». Такий загар дуже гарний, але між тим під сумнівом його користь для здоров'я. Якщо вам хочеться отримати відмінний загар і при цьому не нашкодити собі, слід дотримуватися деяких правил.

Перше з цих правил наступне. Засмага «топлес» нешкідлива в основному тільки для дівчат віком до 25 ро ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 ... 11 12 »