07.05.2024
Вівторок,01:43
Вітаю Вас Гість

Проти темних кіл під очима всі засоби хороші

Проти темних кіл під очимаТемні кола під очима асоціюються з недосипанням і втомою, вони можуть бути наслідком нестачі вітаміну С і зниження імунітету. Темні кола, навіть якщо догляд за шкірою регулярний, з'являються при захворюваннях серця і органів травлення, збої в роботі щитовидної залози. І ще одна причина - це просвічування вен крізь тонку мембрану, тобто генетична особливість будови організму, а не порушення в роботі. І якщо перші дві причини можна виключити з життя за допомогою гарного відпочинку, прогулянок на свіжому повітрі, правильного харчування чи лікування, то проти темних кіл під очима генетичного походження допоможуть лише тональні засоби.

Як позбутися від синців під очима. 5 ефективних кроків

  • Перший крок, який слід зробити, позбавляючись від кругів під очима - це очищення організму від токсинів. Скористайтеся будь очисної методикою, яка вам близька і зрозуміла. Після цього переходьте на здорове харчування, включіть в раціон якомога більше свіжих овочів і фруктів, відмовтеся від напівфабрикатів і консервів.
  • Добре висипайтеся, провітрюйте спальню перед сном, бувайте на повітрі.
  • Випивайте не більше 2 чашок кави в день, відмовтесь від куріння або зведіть до мінімуму.
  • Пийте більше чистої води.
  • Очищайте повіки від косметики перед сном, вранці не тріть їх руками, а освіжіть кубиком льоду з відвару ромашки аптечної або огіркового соку: знімете свербіж, та заодно прокинетеся остаточно.

Косметична промисловість випускає різні професійні засоби проти темних кіл під очима: тональні, маскуючі і освіжаючі креми, якими можна скористатися для швидкого результату. Не менш ефективно допомагають позбутися кіл під очима натуральні «бабусині» рецепти.

Приготуйте кубики льоду з квіток волошки, петрушки або огіркового соку і протирайте ними повіки вранці після сну.

Подрібніть свіжу зелень петрушки, і змішайте її з рівною кількістю сметани. Нанесіть на повіки на 10 хв, потім змийте і пом'якшіть повіки спеціальним кремом або декількома краплями оливкової або персикового масла. Сік петрушки добре відбілює темні кола, а сметана пом'якшує і живить молочними протеїнами.

Дуже ефективний проти темних кіл під очима сік сирої картоплі або свіжої капусти. Змочіть 2 ватних диска і накладіть їх на повіки на 15 хвилин, змийте і пом'якшіть повіки декількома краплями оливкової або персикового масла. Крохмаль і капуста відбілюють шкіру і живлять вітаміном С.

Якщо під рукою виявилося молоко, можна просто вмочити в нього ватяні диски і накласти на повіки на 10 хв. Молоко зробить темні кола малопомітними або зовсім від них позбавить.

Необхідно серйозно поставитися до засобів проти темних кіл під очима і використовувати їх комплексно: консультація лікаря, харчування і гімнастика, прогулянки і косметичні препарати - всі разом вони повністю позбавлять вас від таких неестетичних темних кіл.

Всього коментарів: 0
avatar