19.05.2024
Неділя,08:39
Вітаю Вас Гість

Що таке синдром Жильбера, хто схильний до ризику зараженняГенетика вже давно визнана наукою, і вона не втомлюється дивувати своїми примхами: так, 3-10% населення земної кулі часто навіть не підозрюють, що хворі синдромом Жильбера - спадковим захворюванням, пов'язаним з роботою печінки і проявляється, як правило, в період важких для організму навантажень. Цей відсоток варіюється в залежності від географічних координат - найбі ... Читати далі »


Причини постійної гикавки у дорослих, дітей і собакНемає необхідності пояснювати, що таке гикавка, напевно, з нею все добре знайомі. Іноді нападає гикавка в самий невідповідний момент, і виникає бажання негайно її побороти. Але давайте почнемо з причин виникнення гикавки, а потім розглянемо ефективні методи боротьби з нею. Гикавка - це ритмічний короткий вдих, який викликаний скороченням діафрагми. Версій про причини гикав ... Читати далі »


Що таке синці та забої і як їх вилікуватиСинці з'являються на шкірі як результат травми або розриву хворобливо змінених судин. Забиття - закриті пошкодження м'яких тканин, що утворюється під впливом зовнішньої сили. При ударах виникають гулі і синці, вони приносять хворобливі відчуття, психологічний дискомфорт через зовнішнього дефекту, який виражається набряком травмованого місця і синцями. Найчастіше синці зникаю ... Читати далі »


Контагіозний молюск у дітей і дорослих: Шкіра не тільки одна з найбільших систем людини, але і одна з найбільш вразливих. Пояснюється це тим, що саме шкіра найчастіше контактує з збудниками найрізноманітніших захворювань: грибки, віруси, інфекції - це все те, з чим організм стикається щодня, і від чого шкірний покрив захищає. Однак іноді наша «захист» не справляється - і виявляється вражена різними ... Читати далі »


Від чого бувають заїди в куточках ротаПрикро і неприємно, коли раптом в куточках рота раптом з'являються заїди. Така несподіванка псує настрій надовго. Оточуючим ця проблема досить добре помітна, багато хто сприймають заїди виключно як наслідок недотримання особистої гігієни, а тому працювати і спілкуватися захворювання явно заважає. А між тим, це не тільки зіпсована зовнішність, але і ознака інфекції в організмі, а також се ... Читати далі »


Лікування усіх видів алкоголізмуУ сучасному світі безліч найрізноманітніших речей загрожує життю і здоров'ю людини - страшні, іноді непереможних медициною хвороб, терактів, стихійного лиха. Тим дивніше дані статистики, які стверджують, що досі найбільша кількість людей помирає від алкоголізму. Причому у цю кількість включаються як люди, у яких на грунті зловживання алкоголем розвиваються супутні хвороби, так і ті, хто ... Читати далі »


Як вивести шипицу на нозіШипицей називають шкірний наріст, який при ходьбі викликає такий біль, ніби в ногу встромився шип, цим і пояснюється її назва. На вигляд шипица схожа з бородавкою або натертої мозолем, зазвичай жовтого кольору, відмінність в тому, що з неї проростає рожеві ниткоподібні утворення. Улюблене її місце в області п'яти або під великим пальцем ноги, там, де найчастіше натирають ногу, а походження схоже з бо ... Читати далі »


Що лікують радонові ванни, який принцип їх діїНавряд чи буде помилкою припустити, що практично кожна людина хоча б раз у житті чула фрази: «радонові ванни», «радонотерапія», «лікування радоном». Однак не багато хто знає, що ж це означає на практиці і яку саме користь або шкоду несе цей елемент, жваво нагадує про шкільні уроки хімії. Як проходить лікування з застосуванням радону, де йог ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 »