05.05.2024
Неділя,12:00
Вітаю Вас Гість

Як змусити чоловіка закохатися, 10 золотих рад

Від 90 секунд до 4-х хвилин - саме стільки часу, на думку вчених, потрібно людині, щоб закохатися. У мозку чогось там клацає, і все - клієнт готовий. Так собі відкриття! Адже якщо виходити з цієї причини: немає клацання, пиши пропало.

Досвідчені спокусниці не вірять вченим, а дають 10 золотих рад, як змусити чоловіка закохатися. Крім традиційних жіночих хитрощів, кулінарії і постільній науки, існують ще деякі важелі впливу. Пропонуємо повний набір, який стимулює у обранця те саме заповітне клацання.

Як змусити чоловіка закохатися: 10 порад

1. Збереження незалежності

Вийшовши на «велике полювання», не забувайте про роботу, хобі, інших заняттях. Хто знає, чим закінчиться завоювання, а тил - нормальне життя - завжди знадобиться. Не бійтеся демонструвати внутрішню силу. Незалежні дами завжди цікаві протилежній статі.

2. Вудка і морква

Стратегічне планування працює у всіх сферах. Навіть в любові.

Структуруйте поведінку за планом:

  • викличте інтерес;
  • дозовано відповідайте на знаки уваги;
  • запускайте приманку-морквину.

В результаті не забудьте забрати приз. З чоловіками-нарцисами тільки ця стратегія і спрацьовує.

3. Вислухування і увага

Так, всім нам потрібні вільні вуха і співчуваючі очі. Чоловіки - не виняток. Намагайтеся завжди уважно вислуховувати обранця. Та не перебивати і не ловити гав, навіть якщо історія про футбол або його робочий день категорично нудна. Тільки не плутайте роль слухача і психотерапевта. Ви - не жилетка, а друг, з яким можна поділитися печалями і радощами.

4. Загальні інтереси

Футбол, полювання, рибалка, рок-музика лідирують в списку хлопчачих хобі. Вникайте. З інтересами як з оргазмом - доводиться імітувати. А куди діватися, якщо сучасним мачо подобається тусити з подругами. Відмовтеся раз, на другий вже не запропонує, знайде іншу. Кажуть, нудно тільки спочатку, потім втягнетеся. Та й обранець буде в цілковитому захваті.

5. Їжте із задоволенням

Мужики бояться млосних красунь, що вічно сидять на дієті. Хід думок приблизно такий: «Якщо сама не їсть, значить і мене годувати не буде». Мало хто з них готовий прожити залишок днів без борщику і котлеток, але з великою любов'ю. Банально, але факт: кулінарне мистецтво - прямий шлях до чоловічого серця. А фігурою потрібно в спортивному залі займатися.

6. Табу на нудьгу

Нехай навіть ангельски красива, але сумна фізіономія початково мало приваблива. Якщо ви разом веселіться, вважайте місток до глибокого почуття вже прокладений. Між іншим, фатальні спокусниці спеціально розучують анекдоти, жарти та гострі цитати. А при нагоді спритно використовують знання. У веселих і дотепних дівчат в рази більше шансів на симпатію, ніж у зануд.

7. Точні сигнали

Запам'ятайте, чоловіки - не екстрасенси. Вони не читають думки і просто не вміють вгадувати бажання. Сподобалася Вам людина, повідомте їй про це. Важливо запускати точні сигнали, що свідчать про інтелектуальний або фізичний інтерес. Це - крок вперед. А будете сидіти і чекати, поки доля сама знайде, ризикуєте цвіллю покритися ... в окремих місцях.

8. Що робити з інтимом?

Так, це друга після кулінарії, а для деяких і перша, критична точка. Як звести чоловіка з розуму в ліжку, розповідає і показує Камасутра. Ми даємо лише скромну раду: будьте тією, яка розуміє і любить справжню суть процесу, вміє дарувати і отримувати задоволення.

9. Важливість щастя

Секрет тяжіння в тому, що всі ми прагнемо проводити час з цікавими і позитивними людьми. У 99,9% випадків це - самодостатні особистості, яким комфортно самим з собою. Вони роблять те, що приносить їм задоволення, і тому щасливі.

10. Залишайтеся собою

Вишенька на торті корисних порад: не грайтеся в чужі ролі. Так, можливо заради коханого доведеться чогось навчитися, як-то помінятися. Але при цьому важливо залишатися собою. Адже вам не потрібна поруч людина, закохана в когось, кого насправді не існує.

Це були 10 золотих рад, як змусити чоловіка закохатися, перевірені століттями. Вони реально працюють. Хочете, щоб у обранця клацнуло? Тоді запам'ятовуйте, переосмислюйте і, нарешті, практикуйте!

Всього коментарів: 0
avatar