05.05.2024
Неділя,17:50
Вітаю Вас Гість

Які речи збуджують чоловіків, 15 несподіваних речей

Обтягуючі речі, мереживна білизна, глибоке декольте, коротка спідниця, спокуслива хода ... На думку багатьох, це основні збудники для сильної половини людства. Але, виявляється, існує 15 несподіваних речей, які збуджують чоловіків сильніше всього і про які не здогадуються жінки.

Що ж збуджує чоловіків найсильніше?

Ранкове потягування

Солодко потягуючаяся від сну улюблена, одягнена в піжаму, - сама беззахисність, яку хочеться захопити в свої мужні обійми і більше нікуди не відпускати. До того ж, спросоння жінки, навіть впевнені в собі на всі 100%, такі милі, беззастережно належать своєму чоловікові. А що може бути спокусливіше для сильної статі, ніж почуття повного володіння?

Гнів

Напевно, багато жінок чули фразу: «Ти така прекрасна, коли злишся», думаючи, що таким способом чоловік намагається заспокоїти її. Але насправді, розгнівана дівчина шалено приваблива для своєї другої половинки. І пояснити цей факт неможливо. Швидше за все, причина в тому, що близькість як примирення - завжди яскрава і запам'ятовується.

Скуйовджені волосся

Можна весь ранок витратити на красиву укладку, але чоловіка більше збуджує жінка зі скуйовдженим волоссям, так як з ними вона така домашня, затишна і своя. Напевно, тут працює той же самий принцип, як і з потягіваніем після сну - простота і беззахисність, яку хочеться захистити від усіх бід і негараздів, ставши героєм для своєї коханої.

Відсутність косметики

Сьогодні в моді натуральний макіяж, для нанесення якого йде набагато більше часу, косметичних засобів і зусиль, ніж для звичайного, проте, як показали опитування чоловіків, всі ці жіночі зусилля марні. Більшість представників сильної статі не любить, коли жінка нафарбована, так як відтерти тональний крем, губну помаду, які відображаються на чоловічому обличчі під час поцілунків, дуже складно, що дуже дратує чоловіків. Тому дівчатам потрібно пам'ятати, що достаток макіяжу може не те що залучити коханого, а навіть, навпаки, відштовхнути.

Сорочка в клітку

Неважливо, надіта картата сорочка на голе тіло або ж під нею водолазка, в чоловічих очах дівчина в такому одязі сприймається такою собі хуліганкою, готовою до будь-яких експериментів в ліжку. Однак носити сорочку в клітку постійно не варто, так як вона може набриднути, а значить, і не матиме належного ефекту.

Музичний інструмент

Не важливо, на якому інструменті грає дівчина, але він надає таку пікантність її образу, що неможливо встояти. Якщо ж улюблена ще й володіє вокальними даними, то чоловік буде покірний в саме серце.

Маленький животик

Жінка не повинна бути ідеальна, інакше у чоловіка поруч з нею можуть розвинутися комплекси. До того ж, невеликий животик такий затишний, його так і хочеться цілувати, адже він нагадує щічки немовляти, повз яких не може ніхто пройти, щоб не попсувати. До речі, жіноче пузико вказує на те, що улюблена любить поїсти, а значить, не стане мучити суворими дієтами і докорами з приводу жирної і шкідливої ​​їжі.

Зморшки

Це для жінок зморшки - катастрофа і сигнал терміново бігти до косметолога. Для сильної статі зморшки вказують на те, що перед ними зріла, а значить, досвідчена жінка, в тому числі і в плані інтиму. До того ж, мімічні зморшки навколо очей і рота говорять про те, що їх власниця обожнює сміятися, а тому з нею ніколи не буде нудно, і вона не впаде в депресію, з якої доведеться її витягати. Чоловік і сам може прекрасно постраждати, навіщо йому ще в навантаження депрессируюча дама?

Невелики груди

Безумовно, є чоловіки, які в захваті від великого бюста, але все ж для багатьох представників сильної статі розмір грудей не настільки важливий, як її форма і пружність. А нею можуть, до речі, частіше похвалитися дівчата з маленькими грудьми, так як вони з часом не виснуть під своєю вагою, а значить, довше зберігають свій дівочий вигляд.

Апетит

Сьогодні в жіночих колах модно їсти здорову і малокалорійну їжу, що дуже дратує сильну стать. Звичайно, кохана не повинна за раз з'їдати свинячу ногу, але й дивитися на жуючу весь вечір салатний лист даму теж не дуже приємно. Чоловіків приваблюють жінки, які не соромляться поїсти і дозволяють собі випити. Це вказує на те, що вона, по-перше, не боїться чужої думки, а по-друге, швидше за все, смілива в ліжку.

Окуляри

Жінка в окулярах - така тендітна і беззахисна (важлива правильно підібрана оправа), але в той же час така впевнена і незалежна. Таке поєднання сильно збуджує чоловіків, їх фантазія просто зашкалює.

Низький тембр голосу

Писклявість дуже дратує, тому власниці такого голосу навіть з шикарною фігурою не сильно привабливі для чоловічих вух. А ось трохи хриплуватий, до речі, у хлопців теж, голос розбурхує і спокушає.

Водіння автомобіля

Хоча чоловіки і люблять критикувати автомобілісток, однак дівчина за кермом їх дуже збуджує, так як ні одна жінка, на чоловічому думку, не сильна в водінні, а значить, вимагає захисту, який їй може дати тільки сильна стать.

Біла шкіра на засмаглому тілі

В більшості своїй жінки не дуже люблять своє тіло з білими слідами від купальника, проте сильна стать просто обожнює цю невинну шкіру, завдяки якій жінка виглядає ще більш голо.

Довга спідниця

В такому одязі є якась загадка, яку сильна стать просто мріє розгадати. Їх фантазія малює, що під довгим подолом сховалося щось надпривабливе і чарівне. До речі, довга спідниця збуджує навіть тих чоловіків, які знають свою жінку давно і у всій красі.

Багато жінок помічали, що сильна стать звертає увагу на них навіть тоді, коли вони не готові до цього - без макіяжу, стильної зачіски і красивого одягу. Але, виявляється, є 15 несподіваних речей, які збуджують чоловіків, і від цих речей віє наївністю, беззахисністю і затишком. Як виявилося, саме це і спокушає сильну стать.
 

Всього коментарів: 0
avatar