05.05.2024
Неділя,23:00
Вітаю Вас Гість

Як позбутися від ревнощівПояснити науковими словами, що означає ревнощі досить складно. Швидше за все, це почуття страху. Так, саме страху, тому що людина боїться залишитися один, кинутим, покинутим, приниженим, боїться видатися смішним в чужих очах, або втратити близької коханої людини. Ревнощі - дуже непродуктивна почуття, від якого треба позбавлятися як можна швидше. Причини для ревнощів можуть бути різними - це, наприк ... Читати далі »


Ідеальна жінкаЖінки мріють про ідеального чоловіка, риси якого деколи вельми нечіткі і розпливчасті, однак, незважаючи на стереотипи, чоловіки не менш упереджені в питанні пошуку свого жіночого ідеалу. Риси таємничого ідеалу дізнатися непросто навіть самому чоловікові, тим образливіше чути: «Я шукаю ідеальну жінку для себе, і це не ти». Ще прикріше стикатися з байдужістю обранця або його увагою до суперниці. Спробуємо розі ... Читати далі »


Як привернути увагу чоловікаЯк дивно іноді розпоряджається життя людськими долями! І як часто ми чуємо розмови про те, що «...і зовнішність так собі, і характер не дуже, а відхопила собі такого чоловіка - і розумний, і працьовитий, і щедрий, і руки золоті!» або навпаки: «Здавалося б, все при ній! Красуня, розумна, працьовита і господиня гарна, а все одна поневіряється, в житті не прибудована». І д ... Читати далі »


Стосунки на відстаніСучасний ритм життя і спілкування диктує свої правила, змінюючи соціальні норми. Ще кілька століть тому пару молодим підбирали старійшини роду, доглядаючи де-небудь неподалік хороші сім'ї, ретельно дізнаючись про обранця і обраниці як можна більше, і лише після цього говорили про можливе укладення шлюбу. Сьогодні кожна восьма пара створює стосунки на відстані. Знайомляться люди допомогою Інтернету ... Читати далі »


Любовна залежністьХто з нас не мріє про кохання? Численне творчість будь-якого народу рясніє різноманітними історіями про те, як вона приходить в життя і змінює долі людей. Трагічна, нещасна, взаємна любов буває різною, але іноді людина підміняє це почуття, приймаючи за нього залежність або так звану аддикцию. Ці два почуття прихильності до людини відрізняються один від одного як день від ночі, абсолютно по-різному виявляю ... Читати далі »


Курортний романВідпустки вже давно змінили географію, і замість того, щоб з розмахом гуляти на близькому і знайомому Чорномор'я, все більше росіян їдуть у Туреччину, Єгипет або ще куди-небудь, щоб досхочу насолодитися спекотним сонцем і піщаними пляжами в розпал зимових холодів або в палючий річний спеку - неважливо. Але, незважаючи на зміну географічних орієнтирів, одне залишається незмінним: там, де кружляє голову атмосф ... Читати далі »


Як позбутися самотностіСучасний світ диктує людині нові умови життя, ставлячи його в жорсткі рамки залежності від матеріальних благ. У гонитві за заможністю і незалежністю все більше і більше людей стикаються з депресією, почуттям самотності, невпевненості в собі і своїх силах. З боку може здаватися, що все це - лише миттєва слабкість, яку кожен в змозі перебороти без допомоги оточуючих, але ростуть рік від року показники ... Читати далі »


ПерфекціонізмПрагнення до досконалості, ідеалу у всьому, здавалося б, це те, що рухає людством, змушує його еволюціонувати і змінюватися на краще, досягати нових висот, відмовляючись від пережитків минулого. Однак виявляється, що прагнення до самовдосконалення - це далеко не завжди добре і корисно для людської психіки. Як же розмежувати природне бажання стати краще від нав'язливої ідеї? Чим загрожує пошук досконалості і по ... Читати далі »


« 1 2 3 »