28.04.2024
Неділя,14:42
Вітаю Вас Гість

Чистка шкіри скрабом отшелушивающим

Чистка шкіриЗ приходом весни жінки починають готуватися до наближається льоту. І про що ж вони згадують в першу чергу: видалення небажаного волосся, сонцезахисні креми, бронзаторы, зволожуючі засоби для обличчя з SPF-фільтрами - все, що дозволить комфортно почувати себе на пляжі. Але ви повинні також пам'ятати, що необхідна глибока чистка шкіри(пілінг) від відмерлих клітин, що нагромадилися за рік. Пілінг проводиться двічі на тиждень з використанням отшелушивающего скрабу. Він покращує зовнішній вигляд шкіри, стимулює кровообіг і покращує всмоктування зволожуючих компонентів клітинами шкіри.

Регулярне очищення допомагає підтримувати здоров'я шкіри, стимулює процес регенерації клітин і омолоджує поверхневі тканини. Відлущування допомагає виводити токсини з організму. Без регулярного пілінгу шкіра виглядає тьмяною і в'яне, оскільки оновлення шкіри сповільнюється, і вона утримує менше вологи. Чистка шкіри обличчя скрабом активує обмінні процеси шкіри і сприяє її відновленню.

Предмети, за допомогою яких проводиться чистка шкіри в домашніх умовах

Існує безліч допоміжних предметів, за допомогою яких можлива чистка шкіри в домашніх умовах:

  • Отшелушивающие рукавички - дуже дбайливо очищають шкіру, додайте трохи скрабу і м'яко, погладжуючими рухами, пройдіться по всьому тілу. Рукавички покращують кровообіг і надають бадьорість за рахунок легкого масажного ефекту, вони також сприяють виведенню токсинів.
  • Відлущуюча губка - практично те ж саме, що і рукавичка, але губку можна використовувати для пілінгу обличчя.
  • Щітка для тіла - чистка шкіри тіла щіткою дуже зручна, особливо для шкіри в області спини.
  • Пемза призначена для видалення мертвих клітин з шкіри ступень і п'ят.
  • Засіб для чищення шкіри (скраб) містить дрібні кристалічні частинки, які видаляють омертвілі клітини і дбайливо вирівнюють текстуру шкіри. До складу отшелушивающего засоби дуже часто входить морська сіль і насіння плодів, наприклад, подрібнені частинки горіхів жожоба або мелену каву. Отшелушивающие продукти наносять на вологу шкіру, їх можна використовувати для чутливої шкіри. Вони наносяться як очищаючий молочко, тільки в більшій кількості, а після змиваються.

Чистка шкіри скрабом не є абсолютно безризикової процедурою. Іноді отшелушивающие засоби містять занадто великі гранули, вони призначені для нормальної і комбінованої шкіри, а на сухій і чутливій викликають роздратування. Щоб не дратувати шкіру, уважно читайте рекомендації на упаковці гелю або скрабу. Повний пілінг проводиться не частіше 2-х разів на тиждень.

Як проводиться чистка шкіри

У процедурі очищення шкіри можна виділити 3 основних етапи, кожен з яких бажано виконати правильно.

  • 1. Вимийте тіло під душем, візьміть трохи отшелушивающего продукту і обережно потріть тіло. П'яти обробляти пемзою з отшелушивающим скрабом для ніг більше підійде рукавичка, оскільки вона менш абразивна. Потріть ноги від щиколотки до стегна, потім сідниці і живіт.
  • 2. Потріть отшелушивающим засобом верхні частини тіла: груди, спину, руки. Груди і руки можна обробити рукавичкою, а чистка шкіри спини зручна щіткою для тіла. Для верхніх частин тіла використовуйте скраб більш м'який, ніж для ніг, оскільки шкіра на них більш тонка і ніжна.
  • 3. Обполосніть тіло спочатку теплою, потім прохолодною водою, для пом'якшення використовуйте гель для душу. Висушіть шкіру рушником, а потім шкіра після чищення покривається живильним або зволожуючим кремом.

Чистка шкіри може стати цілком комфортною регулярною процедурою для щотижневого догляду. Просто уникайте помилок і прислухайтеся до порад фахівців.

Професійна чистка шкіри

Професійна чистка шкіри проводиться для шкіри різного типу, тому необхідно враховувати індивідуальну сприйнятливість, до того ж існують і професійні тонкощі цієї процедури.

  • Чистка шкіри обличчя може серйозно пошкодити шкіру, тому для сухої і чутливої шкіри використовуйте м'який скраб, що містить більш дрібні очищаючі гранули, а також прослідкуйте, щоб у складі скрабу не було морської солі.
  • Нанесіть скраб на чисту вологу шкіру.
  • Скраб для тіла не слід використовувати на обличчі, оскільки він містить більш грубі абразивні частинки.
  • Чистка шкіри з відкритими ранками або після засмаги не рекомендується.
  • Не економте на своїй шкірі, використовуйте продукцію тільки високої якості.

Хоча очищення шкіри має свої правила й особливості, впоратися з цією процедурою зможе будь-яка жінка. Необхідно врахувати рекомендації та регулярно піклуватися про своє тіло, тоді шкіра буде завжди в тонусі, здорова і свіжа, молода і дуже приваблива.

Всього коментарів: 0
avatar