26.04.2024
П`ятниця,10:35
Вітаю Вас Гість

Ідеальна жінка, хто вона?

Ідеальна жінкаЖінки мріють про ідеального чоловіка, риси якого деколи вельми нечіткі і розпливчасті, однак, незважаючи на стереотипи, чоловіки не менш упереджені в питанні пошуку свого жіночого ідеалу. Риси таємничого ідеалу дізнатися непросто навіть самому чоловікові, тим образливіше чути: «Я шукаю ідеальну жінку для себе, і це не ти». Ще прикріше стикатися з байдужістю обранця або його увагою до суперниці. Спробуємо розібратися в цьому непростому питанні докладніше і дізнатися, які саме риси найбільш важливі для чоловіків при виборі супутниці життя, ідеальної жінки, з якою можна пов'язати свою долю назавжди.

Образ ідеальної жінки

Ні для кого не секрет, що для чоловіка величезну роль відіграє зовнішність жінки. Оспівана в століттях жіноча краса, якщо звернути увагу на подробиці, змінюється досить часто, і виділити єдиний образ, який припаде до душі всім представникам сильної статі неможливо. Які ж саме деталі зовнішності особливо важливі для чоловіків?

  • 1. Хода. Значення жіночої ходи важко переоцінити. Ще не бачачи обличчя, не различив ніяких деталей, чоловічий погляд приковує плавне погойдування стегон, летить крок, гордо піднята голова та пряма постава. Все це не тільки показник уміння правильно ходити, але і, як не дивно, здоров'я (будь-який дискомфорт, хвороба або нездужання робить ходу більш великовагової) і краси (пряма постава «прибирає» відразу кілька кілограм з живота, робить груди більш високою і привабливою), що, безумовно, для чоловіків дуже важливо.
  • 2. Усмішка - доля щасливих, самодостатніх людей, які дивляться на життя позитивно, і це ще один плюс в скарбничку ідеальної жінки. Посмішка не обов'язково повинна бути постійно на губах: рідкісна, але щира, вона підкорює чоловіка особливо в тому випадку, якщо призначена тільки для нього. Веселі люди привертають оточуючих, зігрівають своїм теплом, а тому встояти проти щирої жіночої посмішки чоловікові буває непросто.
  • 3. Природність - головна умова ідеальної зовнішності, адже неможливо придумати єдиний рецепт для всіх жінок. Зачіска, макіяж, одяг, взуття і аксесуари - все це потрібно підібрати не тільки з урахуванням зовнішності жінки, необхідно також брати до уваги той образ, в якому вона буде відчувати себе природно і комфортно, адже інакше навіть дуже дорогі речі будуть здаватися недоречними.

Для створення першого враження і зародження інтересу зовнішності буде достатньо, але потім, при більш близькому знайомстві, з'ясовується, що ідеальна жінка повинна бути ідеальна не тільки зовні.

Ідеальна жінка очима чоловіків

Якості ідеальної жінки

Звернути на себе увагу чоловіка набагато простіше, ніж утримати її надовго. У цьому ідеальній жінці допомагає почуття гумору, доброта, розум і мудрість.

Як би не змінювалися стереотипи, якими б різними не були життєві принципи чоловіків, для них жінка - зразок доброти, співчуття, співчуття і співпереживання. Саме жіночий образ асоціюється у бійців з сестрами милосердя, допомогу і підтримку, а це вже значний показник. Чоловік рідко сприймає в жінці черствість і байдужість до слабким і знедоленим. Адже черства жінка, найімовірніше, буде байдужа не лише до чужих дітей, але і до своїх, зрадить і відречеться в момент слабкості, а значить надійною супутницею їй не стати.

Жіноче почуття гумору - якість, що не всі чоловіки сприймають однаково. Так, для деяких чоловіків важливо лише, щоб жінка розуміла їх жарти, підтримувала в тих ситуаціях, які здаються їм смішними. При цьому мати власну думку про те, що смішно, їй зовсім необов'язково.

Але ідеальна жінка володіє ідеальним почуттям гумору, вмінням не тільки оцінити по достоїнству жарт коханого, але і самої влучно жартувати, необідно, щиро. Саме тому для неї так важлива чесність у всьому і завжди, щирість і відвертість. Але при цьому дуже цінне вміння промовчати, коли це потрібно. Як видно з перерахованого, вміти поєднувати в собі всі прекрасні риси досить складно, однак уміння відчути момент, коли потрібно сказати, а коли промовчати і робить обраницю ідеалом.

Як показали останні дослідження, оцінюючи якості ідеальної супутниці життя, чоловіки в першу чергу називають не зовнішність, як можна було б подумати, а розум. У самому справі, сучасність диктує свої правила: сьогодні жінка на рівних з чоловіком, вона заробляє не менше, а іноді і більше нього, вона затребувана у своїй професії, може підтримувати розмову на будь-якому рівні.

Така жінка цікава не тільки оточуючим, але і своєму супутнику. Однак не варто забувати і про такі якості, як жіноча мудрість. Ця якість базується на інтуїції і підказує доречність тих чи інших слів і вчинків. Уміння підтримати партнера, блищати на його тлі, але при цьому залишатися лише дружиною свого чоловіка, вірною, відданою, коханої, слабкою і вразливою - це і є те, що називається жіночою мудрістю.

Соціологи стверджують, що чоловіки пред'являють різні вимоги до подруг і дружин, зокрема серед важливих для дружини якостей хазяйновитість і вірність набагато важливіше доброти і розуміння, проте вони сходяться в одному: практично всі чоловіки виділяють чуттєвість і сексуальність коханої жінки як необхідна умова успішних стосунків. Таким чином, виходить, що висловлювання про жінку - ідеальної господині у вітальні і ідеальною коханкою в ліжку - і є узагальнене вимога всіх чоловіків до жінки. Бути доречною, важливою і непомітною, доглянутою, але не примхливої, розумною, але не заучкою - відповідати буває так непросто!

Якості ідеальної жінки

Як стати ідеальною жінкою?

Стати ідеальною жінкою - завдання непросте, адже ідеал передбачає поєднання часом непоєднуваного: доброти, ніжності, терпіння, розуму, але разом з тим твердості, впевненості у своїх переконаннях, чуттєвості. Насправді рецепт ідеальних відносин простий: важливо слухати свого партнера і спробувати стати для нього тим, кого він шукав і чекав все життя, тим самим недосяжним ідеалом: незважаючи на існуючу думку про байдужість і черствість чоловіків, вони не менше за жінок мріють про кохання і щастя.

Проте варто пам'ятати і про те, що образ ідеальних стосунків в очах чоловіків і жінок розрізняється, саме тому так важливо прислухатися до слів свого коханого, адже чоловіки не приховують того, як виглядає їхній ідеал, важливо лише вміти прислухатися.

Також важливо знайти в усьому золоту середину, адже не дивно, що вимоги чоловіків до ідеальної жінки настільки суперечливі: вони просто не хочуть «перегинів». Вона повинна бути лагідною, але не нав'язливою, веселою, але не вульгарною, професіоналом в своїй справі, але працювати не більше стандартного робочого дня, привабливою для всіх, але вірною одному чоловікові.

Список «ідеальних» якостей можна продовжувати нескінченно, але подумайте ще й про те, що перш за все людина цінує свою «обраність» і унікальність: дозвольте коханому відчути, що він - центр вашої персональної всесвіту, заради якого ви готові змінюватися, з яким готові пройти все життя, крок за кроком, і ви станете для нього тим самим досяжним ідеалом.

Всього коментарів: 0
avatar