02.05.2024
Четвер,11:18
Вітаю Вас Гість

Зимовий догляд за шкірою рук

Догляд за шкірою рукЗ настанням зимового періоду у багатьох жінок шкіра рук пересушується і починає лущитися, плюс до цього з'являється свербіж. І це цілком зрозуміло: шкіра рук тонка і ніжна зі збідненим природним жировим шаром, вона першою починає страждати від вітрів і морозів і сухого повітря квартир при включеному опаленні.

Між тим доступний кожній жінці догляд за шкірою рук дозволяє підтримувати руки в комфортному стані. Просто скористайтеся кількома порадами по догляду за руками взимку, які вже виручили багатьох жінок.

  • найважливіший рада - надягайте рукавички кожен раз, коли збираєтесь вийти на вулицю, і постарайтеся не знімати їх на морозі.
  • Роздушіть два помідори в руках і добре зволожите шкіру. В отриману томатну кашку додайте трохи борошна грубого помелу і використовуйте суміш в якості скрабу. Гарненько видаліть відмерлі лусочки з рук, потім витріть руки рушником, змоченим у теплій воді.
  • Дві столові ложки розм'якшеного вершкового масла змішайте з невеликою частинкою меду і чайною ложкою трав'яний борошна (наприклад, шавлія, календула, мати-й-мачуха). Цей живильний натуральний крем - дуже ефективний догляд за шкірою рук взимку.
  • Для холодної пори року дуже важливо тримати руки зволоженими. Можна використовувати суміш масла зародків пшениці з будь-яким ефірним маслом. Покладіть масло в ємність, зручну для частого застосування, а вдома тримайте на прікроватной тумбочці, щоб не забувати змащувати руки перед сном.
  • Грубу і суху кутикулу можна пом'якшити додаванням в базове масло для догляду за шкірою рук (авокадо, мигдальне, виноградної кісточки) трохи ефірного масла сандалу, ромашки або троянди.
  • Якщо ви все ще не звикли одягати гумові рукавички під час прибирання і миття посуду, відновити кислотний баланс після домашніх робіт допоможе кілька крапель соку лимона, вичавленого у воду для ополіскування рук. Пом'якшити руки після екстремального впливу миючих і чистячих засобів допоможе картопляне пюре з молоком або 3 столові ложки суміші гліцерину і оливкової олії в рівних частках, сполучені з соком одного лимона і яєчним жовтком.
  • Для догляд за шкірою рук був ефективним, поставте поруч з обігрівальними приладами ємність з водою. Повітря в кімнаті стане менш сухим, а додавання кількох крапель ароматичного масла у воду приємно освіжить навколишній простір.
  • Раз на тиждень робіть ванночки з трав (ромашка, шавлія, календула). Потримайте руки в прохолодному відварі 10 хв., після цього добре обітріть і зволожити кремом. Можна зробити масаж з маслом мигдалю і декількома краплями розмарину.
  • Як і в будь який інший час року, взимку обов'язково зволожуйте руки кремом після кожного миття з милом.

Враховуючи специфічне несприятливий вплив морозу і вітру в зимовий період догляд за шкірою рук повинен бути більш інтенсивним, ніж в теплу пору року, а захист більш надійною. Турбота про руках поліпшить їх стан, а м'яка і гладка шкіра зробить вас привабливішими і поліпшить настрій.

Всього коментарів: 0
avatar