05.05.2024
Неділя,19:05
Вітаю Вас Гість

СпівбесідуЦілеспрямований пошук роботи призводить до запрошення на співбесіду. Ваше резюме сподобалося роботодавцю і з професіоналізмом все в порядку. Але для успішного проходження співбесіди при прийомі на роботу цього не досить, необхідно ще сподобатися роботодавцю. Як переконати роботодавця, що ви саме той фахівець, який йому необхідний? Для цього потрібна певна підготовка. І чим престижніше посаду, на яку ви претендує ... Читати далі »


Як вийти заміжБагато людей живуть безцільно і, озираючись назад, не розуміють, чому життя склалося так невдало. Та й самі цілі бувають різні - від покупки нової меблів до відкриття власного бізнесу, і що важливо одним, іншим видається не вартим уваги. Проте значущість мети від цього анітрохи не зменшується. Багато дівчат головною метою свого життя вважають вдале заміжжя, вони засинають і прокидаються з думкою: як вийти за ... Читати далі »


Як знайти хорошу роботуБільшість людей має якісь певні цілі, саме ті, цілком конкретні устремління, без досягнення яких ніяк не обійтися у повсякденному житті, наприклад, купити квартиру або знайти хорошу роботу. Що ж, знайти високооплачувану роботу, яка тобі до того ж подобається, зовсім непогано, це принесе достаток у родину, дозволить дати хорошу освіту дітям, піклуватися про своє здоров'я, відпочивати в комфортн ... Читати далі »


Успіх - це вміння у скоєному дусі гармонії пристосуватися до всіх різноманітних і мінливих умов існування особистості і суспільства. Люди, які досягли найбільшого успіху, повинні були подолати свої слабкості, перш ніж добитися результату. Не слід думати, однак, що домогтися успіху в житті може тільки чоловік. Планомірно працюючи над своєю особистістю, прийти до успіху може кожен бажаючий. Єдиний спосіб не добитися ніякого ... Читати далі »


Чому чоловіки зраджуютьЗрада - аж ніяк не рідкісне явище в нашому суспільстві. І як би не сумна була ця статистика, чоловіки, згідно з дослідженнями соціологів, змінюють набагато частіше, ніж жінки, а саме в 7 разів. Можливо, саме тому багато представників сильної статі воліють виправдовувати свої зради тим, що полігамія - це, нібито, частина чоловічої природи. Як визначити, чи зраджує чоловік, і що робити, якщо факт зрад ... Читати далі »


Як знайти себе в життіСучасна людина відчуває болісну потребу в самореалізації, розкриття свого потенціалу, творчих можливостей та визнання. Добре, якщо знайти мету в житті і шляхи її реалізації вдалося в юності, але часто буває так, що про сенс життя починають думати вже в зрілому віці. Іноді ці роздуми приводять до розчарувань. Чому ж через роки життя людина втрачає себе, втрачає інтерес до життя? Це цілком зрозуміло ... Читати далі »


Як пережити розлученняРозлучення - важкий удар практично для будь-якої людини. Навіть у тому випадку, коли відносини були не зовсім благополучними і далекими від ідеалу, пережити розлучення дуже складно. Якщо ж розлучення стає несподіванкою для одного з партнерів, впоратися з переживаннями вдвічі складніше. У цій ситуації зачіпаються не тільки почуття, але і світовідчуття людини, змінюється його система цінностей. Не буду ... Читати далі »


Як позбутися комплексівНаука психологія стає з кожним роком все популярнішим, вона цікава і потрібна. Парадоксальність ситуації полягає почасти в тому, що, не дивлячись на складність людської психіки і її здатність підносити несподівані сюрпризи, які не вписуються в рамки традиційних правил, більшість людей вважають себе її знавцями, навпаки, справжні експерти в цій галузі вкрай обережні у судженнях, особливо коли мова ... Читати далі »


« 1 2 3