04.05.2024
Субота,10:00
Вітаю Вас Гість

Читання продуктових етикеток корисно для фігури

Інформація на етикетці Ви коли-небудь стикалися в продуктових магазинах з жінками, які ретельно вивіряють етикетки кожного пакетика чіпсів і банки кукурудзи перед покупкою? З цими всезнайками в питанні харчування? Можливо. Але ці самі звички читання етикеток, здається, все ж роблять їх здоровішими і тонше.

Етикетки на продуктах харчування дуже корисні для пацієнтів із захворюваннями серця, перевіряють рівень натрію, і людей з діабетом, які повинні стежити за вмістом вуглеводів. І люди, які читають продуктові етикетки, харчуються здоровіше і правильніше, ніж ті, хто не звертає уваги на подібну інформацію.

Але експерти в області охорони здоров'я давно задавалися питанням, чи може інформація про інгредієнти їжі, завірена державними органами, бути корисною в лікуванні ожиріння. За даними нового дослідження, опублікованого в темі економіки сільського господарства, відповідь так - принаймні, для жінок. Використовуючи поведінкові фактори, надані Центрами з контролю та профілактики захворювань, дослідники прийшли до висновку, що середній індекс маси тіла (ІМТ) жінок, котрі керуються складом продуктів харчування, в середньому на 1,49 пункту нижче ІМТ тих, хто не надає йому значення (близько 9 фунтів).

на Жаль, не схоже, щоб чоловіки і представники інших демографічних груп мали б ті ж переваги. Це наводить на думку про те, що маркування повинна поширюватися на різні категорії продуктів харчування, роблячи вплив на широкі верстви населення.

Всього коментарів: 0
avatar