05.05.2024
Неділя,13:37
Вітаю Вас Гість

10 причин не виходити заміж за цього чоловіка

«Якби я могла повернути життя назад, то ніколи не вийшла б заміж за нього ...» Напевно, багато хто чув цю фразу з вуст подруг або знайомих, а може бути, Ви і самі вимовляли її. Так чому ж так відбувається, що через час приходить розчарування в своїй другій половинці?

Основна причина в тому, що одні жінки спочатку ходять в «рожевих окулярах», вбачаючи в своєму улюбленому тільки хороше і не помічаючи його недоліки, інші ж думають, що зможуть згодом переробити свого чоловіка, треті вірять в те, що притруться і зможуть звикнути до його деяких вад. Але проходить рік, два, три, а все тільки погіршується.

То чи не краще дотримуватися правила, що профілактика завжди якісніше лікування, і відразу ж звернути увагу на недоліки коханого, щоб вчасно зробити висновок і не псувати життя собі і йому, тим більше вже на початку відносин можна знайти 10 причин не виходити за нього заміж.

Чому не варто виходити заміж за цього чоловіка

Не любить тварин 

Звичайно, хлопець в жодному разі не повинен перетворювати свій будинок в Ноїв Ковчег, але все ж, якщо він може відкинути ногою кота, вдарити собаку або наполягає на тому, що потрібно позбутися від тварин, інакше доведеться піти йому, то висновок напрошується сам собою. Від такого егоїстичного чоловіка потрібно бігти, тому що не факт, що з часом він не вирішить позбутися улюбленої, якщо вона раптом почне його дратувати.

Він не тримає своє слово 

Якщо він раз або два не зміг виконати свою обіцянку, то, можливо, у нього були на те якись причини. Однак, коли чоловік тільки і робить, що обіцяє, але при цьому рідко коли виконує обіцяне, то варто задуматися, чи потрібно з ним продовжувати відносини.

У пріоритеті лише особисті інтереси 

Безумовно, поява в житті коханої не означає, що чоловік тепер повинен з ранку до вечора проводити з нею, виконуючи всі її прохання, відмовляючись від свого хобі, друзів або зустрічей. Але, якщо він ставить понад усе лише свої власні інтереси, не звертаючи уваги на другу половинку, то, можливо, пора рвати з ним.

Ненавидить зміни 

Сімейні стосунки постійно будуть вносити корективи в особисте життя партнерів - народження дітей, можливість заробити, переїзди і багато іншого. І, якщо чоловік вже на початку відносин з негативом ставиться до будь-яких змін, то є ймовірність того, що пізніше це може перерости у велику проблему.

Він завжди правий

Якщо хлопець постійно сперечається, доводить свою правоту, то в сімейному житті він точно не буде готовий йти на поступки. А відносини будуються на спільних рішеннях, лояльності один до одного, а також в вислуховуванні свого партнера, на що такий чоловік не здатний.

Він не вибачається

Якщо чоловік ніколи не вибачається за свої вчинки, то потрібно задуматися, що буде потім, коли йому не потрібно буде здаватися краще, ніж він є, як зазвичай буває на початку стосунків. У майбутньому його вчинки і слова будуть тільки жорсткіше, але просити вибачення за них він не стане.

Бреше

Ніколи не варто виходити заміж за обманщика. Від своєї звички брехати він ніколи не зможе відмовитися, так як це його спосіб життя. І хто знає, коли цей брехун обдурить також і свою кохану?

Ревнує

Багато дівчат думають, що якщо хлопець ревнує, то він любить, але насправді все зовсім не так. Він не довіряє своїй другій половинці або ж у нього комплекси, а значить, йому потрібна допомога фахівця, який зміг би позбавити від них. Ревнощі можуть стати причиною фізичного насильства або ж навіть вбивства коханої жінки.

Критикує

Якщо він постійно незадоволений словами, діями, вчинками своєї коханої дівчини, то з роками це невдоволення буде тільки рости. Так як людина за характером буркотун або ж вважає себе краще за інших, значить, він буде намагатися максимально принизити свою другу половинку, щоб звести її самооцінку до нуля.

Маніпулює

Зазвичай вважається, що маніпулювати любить прекрасна стать, але, насправді, серед чоловіків маніпуляторів теж вистачає. Він може бути то м'яким і дбайливим, то скривдженим і ображеним, а то жорстким і грубим. Такі перепади в настрої допомагають йому робити улюблену постійно винуватою в усьому. Так нею простіше управляти. Жити ж в ролі маріонетки явно нікому не припаде до душі.

Отже, кожна закохана жінка повинна пам'ятати, що є 10 причин не виходити заміж за чоловіка з вищенаведеною поведінкою. Потрібно відразу ж розірвати відносини, не сподіваючись на те, що все можна змінити. Ніколи і ніхто не зміниться!

Всього коментарів: 0
avatar