02.05.2024
Четвер,04:11
Вітаю Вас Гість

Як стати щасливою людиною, 10 кроків

Ми всі один одному бажаємо в день народження, на Новий рік, 8 березня і інші свята щастя. Для кожного це поняття різний - хтось відчуває себе щасливим, маючи можливість подорожувати, хтось, купуючи дорогі речі, а хтось, перебуваючи поруч з дорогими і близькими людьми. Але насправді відчувати щастя від життя можна кожен день, якщо внести в свій графік маленькі корективи. Як стати щасливим? Для цього знадобиться всього лише кілька кроків.

Десять кроків, щоб бути щасливішим

Прокидайтеся повільно

Ранок - найважливіший час доби. Адже від того, як він почнеться, залежить те, як пройде весь день. Багато хто прокидаються в останню секунду, потім на ходу п'ють чай або каву, однією рукою чистять зуби, а іншою - наносять макіяж. Така метушня радості не додає. Тому візьміть за звичку вставати на кілька хвилин раніше, ніж вам потрібно, щоб поніжитися в ліжку, а потім спокійно випити чашку гарячої кави або свіжовичавлений сік, з'їсти бутерброд з маслом або ж з копченим лососем - що більше подобається. Подивіться у вікно, порадійте сонячним промінчиками або йдучому сніжку, і зрозумійте, що життя - прекрасне.

Пийте чисту воду

Мало у кого є звичка випивати склянку води за півгодини до їжі. Але саме вона підтримує гидрацию організму і запобігає типовій сонливісті від рясного прийому їжі, даруючи бадьорість, енергію і впевненість. Проста вода - творить з нами чудеса.

Подумайте про себе

Де б ви не були, як би не були зайняті, обов'язково приділяйте хоча б 15 хвилин особисто собі - пофарбуйте лаком нігті, зробіть маску для обличчя, посидьте у ванній, зробіть масаж тіла молочком для тіла перед сном. Головне, щоб вам ніхто не заважав. Ці хвилини подарують таке щастя, про яке ви навіть не мріяли.

Відкрийте для себе колір благополуччя

Якщо ви були щасливі, коли на вас була червона білизна, то обов'язково надягайте її час від часу, щоб знову пройти через ті емоції. Або ж в спогадах спливають щасливі моменти, коли Ви лежали в блакитному купальнику під яскравими променями сонця? Значить, просто сядьте на диван, відкиньтеся на його спинку і відтворіть ту картинку. Зробіть цей ритуал щоденною медитацією, що дарує позитивні емоції.

Складіть список бажань

Не думайте, що це по-дитячому. Повірте, якщо ви напишете свої бажання і щодня будете їх перечитувати, тим самим плануючи їх можливість реалізації, в кінці року ви побачите, наскільки легко бути щасливим, якщо слідувати за своєю мрією.

Дійте, а не думайте

Скільки разів ви собі обіцяли, що перестанете, наприклад, гризти нігті, або ж зміните роботу на більш оплачувану, а може бути в списку обіцянок був і пункт щодо зміни ставлення до себе - більше ви не дасте себе в образу? Перестаньте обіцяти, почніть, нарешті, діяти - вже сьогодні купите гірчицю і змажте нею нігті (гірко їх тепер гризти?), Зареєструйтесь на сайті оголошень з пошуку роботи, а також знайдіть літературу про те, як відповідати кривдникам. Якщо ви вважаєте це можливим, зміни на краще вже відбуваються.

Ретельно вибирайте своє коло спілкування

Постарайтеся звести до мінімуму спілкування з скигліями, вічно незадоволеними або ж агресивними людьми. Знайдіть час для тих, з ким вам весело, адже хороший сміх - це ліки, які потрібно використовувати кожен день як протиотруту від поганого настрою і труднощів. А друзі-оптимісти - це джерело сили, енергії і щастя.

Почніть танцювати

Коли людина танцює, то вона стає граціозною, гнучкою і рухомою. Це дуже важливі якості для повсякденного життя, адже гнучкість тіла вчить бути гнучким і по відношенню до помилок інших. Ви виявите, що коли ви живете як в танці, ви раптово ставитеся до себе менш серйозно і все стає легше. На танці можна покликати друзів, кохану людину або колегу, це вас зблизить.

Кохайте і будьте коханими

Незалежно від того, самотні ви в даний момент або перебуваєте у відносинах, насолоджуйтеся любов'ю до друзів, близьких, дитини або ж другій половинки. Даруйте їм свою любов. Вони дадуть відповідь взаємністю, що зробить вас обов'язково щасливою людиною.

Будьте собою

Багато хто бояться бути незрозумілими, здатися в очах оточуючих дурним, злим, наївним, вразливим, якщо раптом покажуть свої справжні емоції, висловлять свої справжні думки або ж скажуть свою особисту думку, яка буде відрізнятися від інших. Так, це складно, знову бути собою, але спробувати варто, заради свого щастя.

Ми всі народжуємося щасливими, не знаючи образ, смутку і неприємностей. Але життя нас робить іншими, постійно відчуваючи біль, розчарування, невпевненість і інше. Але ж, якщо задуматися, то тільки від нас залежить, бути нам щасливими або ж піддатися неприємностям, образам і т.п. Дайте відповідь прямо зараз, чи готові ви змінити себе і налаштуватися на позитив? Якщо так, то вам потрібно зробити всього десять кроків, щоб бути щасливішою і радіснішою людиною.

Всього коментарів: 0
avatar