29.04.2024
Понеділок,07:12
Вітаю Вас Гість

Як довше зберегти засмагу

Як зберегти засмагуБайдуже де ви знаходитесь, в горах на пляжі або у басейну, необхідно, щоб ваша шкіра була надійно захищена від ультрафіолетових опіків. Приймаючи душ після засмаги, ви змиєте з шкіри залишки хлору, піску або морської солі, але неможливо видалити наслідки від впливу сонячного випромінювання. Шкіра червоніє, лущиться, іноді облазить не один раз, а разом з омертвілими шарами поступово зникає і засмагу. Як зберегти засмагу довше, щоб шкіра залишалася здоровою і красивою? Для цього необхідно застосовувати косметичні засоби з SPF-фільтрами. Всі про це добре знаюте, але чомусь багато хто забуває нанести захисний крем, або просто не надають значущості подібної процедури.

Деякі жінки використовують тільки звичайний лосьйон для тіла для догляду за шкірою після засмаги. Це далеко не самий кращий спосіб захисту. Звичайні лосьйони зволожують шкіру, але вони не відновлюють її після впливу ультрафіолету і не лікують від шкідливого впливу сонячних променів і вітру. Вони не допоможуть зберегти засмагу, заспокоїти роздратування і підготувати захисний бар'єр шкіри до подальшого перебування на сонці і відкритому повітрі.

Ось чому так важливо використовувати спеціальні косметичні продукти по догляду за шкірою після засмаги. Завдяки особливому складу (пантенол, алантоїн, алое віра, календула, ромашка, вітаміни З, Е, Р та інші активні компоненти) ці засоби не тільки зволожують шкіру, але і запобігають її запалення і лущення, викликане впливом ультрафіолету. І вони дійсно працюють, оскільки косметична індустрія робить величезні вкладення в дослідження, що дозволяють створити оптимальні формули складів, освіжаючих і заспокоюють шкіру після засмаги і дозволяють зберегти засмагу довше.

Омолоджуюча косметика з SPF-фільтрами являє собою цілющу суміш, робить шкіру пружною і гладкою, готової знову опинитися під променями сонця. Порівняно з іншими продуктами по догляду за тілом вона містить набагато більше зволожуючих антивікових компонентів. Лосьйони і креми після засмаги охолоджують шкіру і надають відчуття свіжості, вони наповнюють її вологою і знімають роздратування. Продукти по догляду за волоссям з сонцезахисними фільтрами відновлюють структуру волосся, оберігаючи від руйнування зовнішній захисний шар, і зволожують шкіру голови. Якщо ви хочете зберегти засмагу, обов'язково використовуйте відновлює сонцезахисну косметику з її високою регенеруючу здатність.

Окремі SPF-продукти містять ефірні олії, які борються з вільними радикалами, захищає клітини шкіри від руйнування. Їх обов'язково використовувати навіть якщо ви не дозволяєте собі довго перебувати на сонці, і ваша шкіра при цьому практично не червоніє. Адже навіть за відсутності видимих ознак ультрафіолет завдає шкоди шкірі. До того ж крім сонця, на неї впливає також вітер і солона морська вода, пісок або хлор в басейні. Тому сонцезахисний крем необхідний у будь-якому випадку. Він захищає від фотостаріння, зволожує шкіру і запобігає лущення, тим самим допомагаючи зберегти засмагу довше.

Сучасний ринок пропонує лосьйони і креми з ефірними маслами або без масел, з різноманітними ароматами і змащувальними властивостями. Вам більше немає необхідності переконувати себе в користь сонцезахисту, використовувати подібну косметику приємно і комфортно - суцільне задоволення і значний ефект!

Всього коментарів: 0
avatar