29.04.2024
Понеділок,10:25
Вітаю Вас Гість

Коли повинен почати ворушитися дитина при першій або другій вагітностіЯк тільки молода пара дізнається, що скоро в їх крихітний, що складається поки що з двох осіб, світ увірветься маленьке диво - їх перша дитина - починається сама болюча, дивовижна і прекрасна пора їх життя. Звичайно, ця подія супроводжується безліччю питань, серед яких: чим харчуватися майбутній мамі, що б подбати про здоров'я свого малюка, робити спеціа ... Читати далі »


Які провісники сповіщають про майбутні пологиРадість і хвилювання, нетерпіння і страх, щастя і втома - такі суперечливі почуття відчуває жінка на останніх термінах вагітності. Особливо хвилююче це час для тих, хто чекає першої дитини. Ходити вже важко, спати незручно, хочеться скоріше побачитися з малюком, швидше народити, але лякає невідомість і розповіді про родового болю. А тут ще й постійний питання від оточуючих: «Кол ... Читати далі »


Пелюшковий дерматит у дитиниПрагнення до продовження роду - природне бажання людини, і, напевно, діти - це найбільша радість у житті. Але з появою малюка виникають і нові турботи, адже маленькій людині необхідний правильний догляд. Іноді малюки хворіють, і це цілком нормальне явище, головне, щоб захворювання не виявилися занадто важкими.

Дитина може хворіти з-за слабкого імунітету, але в деяких випадках хвороби з'яв ... Читати далі »


Використання фолієвої кислоти при плануванні вагітностіВагітність, як і її планування, є важливими кроками в житті кожної родини. Цей період вимагає як психологічної, так і фізіологічної підготовки. Жінки, які планують завагітніти, як правило, багато чого змінюють в своєму житті, в тому числі режим дня і харчові звички, відмовляються від шкідливих пристрастей, починають вживати вітамінні добавки. Фолієва кислота при планув ... Читати далі »


Негативний резус фактор при вагітностіПевне занепокоєння у жінок, яке викликає негативний резус фактор при вагітності, цілком зрозуміло. У пам'яті ще ті часи, коли жінкам з негативним резусом не рекомендували другу і тим більше наступні вагітності, а зроблений такою жінкою аборт був вироком на подальшу бездітність. Існує безліч «страшилок» на цю тему, аж до того, що радять навіть не виходити заміж за резусположительного чо ... Читати далі »


Пахова грижа у дітейПаховою грижею називається випинання органів черевної порожнини (яєчники, великий сальник, петлі тонкого кишечника) між м'язів черевної стінки. У разі опускання в мошонку її називають пахово-мошоночной. Пахова грижа у дітей виглядає, як припухлість або округлість в паховій, іноді в пахово-мошоночной області. При натисканні не ущемлена грижа вправляється в черевну порожнину, при цьому можливий буркітливи ... Читати далі »


Логопедичні вправиПравильна і красива мова є запорукою успіху в будь-яких починаннях, і навряд чи хтось буде це заперечувати. Прислухайтесь, як розмовляє ваша дитина, а тепер задумайтеся, як звучить ваша мова. Вона є прикладом для наслідування? Якщо ви помітили які-небудь відхилення від норми, вам потрібно звернутися до логопеда. Або ж спробувати скорегувати неправильні звуки самостійно. Для успішних занять розроблено ба ... Читати далі »


Багатоплідна вагітністьСама багатоплідна вагітність зі щасливим розродження була відзначена у 2009 році у калифорнийки Наді Сулейман: Наді народила 8 дітей. Нині на звання рекордсменки по самій багатоплідної вагітності претендує мешканка Тунісу, яка виношує 12 немовлят. Які ж причини природної багатоплідної вагітності? Це спадковість - якщо у вас в роду вже народжувалися двійні і трійні, цілком можна очікувати, що ваша ваг ... Читати далі »


« 1 2 3 4 »