29.04.2024
Понеділок,03:56
Вітаю Вас Гість

Коли краще завагітнітиРано чи пізно будь-яка сім'я планує народження дитини. Коли краще завагітніти, щоб виносити здорового малюка? Замислитися над цим питанням доводиться практично всім майбутнім батькам, адже в сучасних умовах на здоров'я жінки впливає безліч факторів, у тому числі вплив навколишнього середовища і способу життя. І не завжди виходить так, що це сприятливий вплив. Наприклад, прийняття ліків вбиває корисну ... Читати далі »


Відновлення після кесаревого розтинуДосить тривалий період відновлення після кесаревого розтину до того ж ще й не надто приємний. Багато жінок хотіли б уникнути такої операції, але не у всіх це виходить. Найскладнішими вважаються перші дні після операції, але в цей час жінка, як правило, знаходиться в пологовому будинку, їй допомагають медсестри і лікарі: спостерігають за станом здоров'я, роблять перев'язки, допомагають п ... Читати далі »


Кольпоскопія при вагітностіКольпоскопія - це метод інструментальної діагностики різних захворювань шийки матки, виконується за допомогою кольпоскопа - медичного пристрою, що представляє собою оптичний апарат зі спеціальною освітлювальною системою. На сьогоднішній день кольпоскопія є однією з найбільш достовірних і безпечних методик обстеження піхвових стінок і забору гістологічного чи цитологічного біоматеріалу. Акушери-г ... Читати далі »


Куріння під час вагітностічи в сучасному світі знайдеться хоча б одна людина, ніколи не слыхавший про шкоду куріння і алкоголю. Тим більше - про шкоду куріння та алкоголю для майбутньої мами і її дитини. І навряд чи хтось серйозно вважає, що куріння під час вагітності абсолютно безпечно для малюка. Однак багато жінок відмахуються від неприємної інформації, вважаючи, що малі дози алкоголю - вина, шампанського, коньяку - або о ... Читати далі »


Бюстгальтер для вагітнихДля чого вагітній жінці спеціальну нижню білизну і як правильно підібрати бюстгальтер? Якими мають бути критерії вибору? Відповідь на ці питання шукає майже кожна майбутня матуся в цікавому положенні. Адже в період вагітності змінюється фігура, спосіб життя, режим харчування та багато іншого. А хочеться зберегти фігуру, прекрасний настрій і залишатися, будучи в положенні, красивою і чарівною. Спр ... Читати далі »


Гімнастика для немовлят від 1,5 місяців до рокуЯкщо ви хочете зберегти і зміцнити здоров'я вашого малюка, розвинути навички та рефлекси, необхідні дитині, то гімнастика для новонароджених вам просто необхідна. Ця гімнастика, безумовно, потрібна навіть повністю здоровим діткам, адже вона допомагає дитині швидше розвиватися і розім'яти м'язи, а так само приносить задоволення не тільки малюкові, але і мамі з татом, ... Читати далі »


« 1 2 3 4