26.04.2024
П`ятниця,02:02
Вітаю Вас Гість

Вибір бюстгальтера для вагітної жінки

Бюстгальтер для вагітнихДля чого вагітній жінці спеціальну нижню білизну і як правильно підібрати бюстгальтер? Якими мають бути критерії вибору? Відповідь на ці питання шукає майже кожна майбутня матуся в цікавому положенні. Адже в період вагітності змінюється фігура, спосіб життя, режим харчування та багато іншого. А хочеться зберегти фігуру, прекрасний настрій і залишатися, будучи в положенні, красивою і чарівною. Спробуйте скористатися наведеними тут корисними порадами, цілком ймовірно, що вони допоможуть вам здійснити свої плани.

В силу фізіологічних особливостей вагітності жінці доводиться змінити і стиль одягу. Особливо це стає актуальним у період, коли починає рости живіт. Жінка просто змушена купувати нову одяг, яка буде більш вільною і комфортною. І в першу чергу необхідно вибрати для себе відповідний до цього випадку бюстгальтер, адже при вагітності груди збільшуються, організм готує її до майбутньої годівлі дитини.

Як вибрати бюстгальтер для вагітних

Це складне питання, і без консультації фахівця тут не обійтися. По-перше, такий одяг має бути зручним і підібрана за розміром. Віддайте перевагу натуральним тканинам, які найбільш безпечні і не викликають алергічних реакцій. Протягом всієї вагітності груди буде поступово збільшуватися, тому розмір бюстгальтера також доведеться коригувати.

Для чого необхідний вагітним, наприклад, бавовна або льон? Справа в тому, що синтетичні тканини призводять до подразнень на шкірі, вугрів і тріщин на сосках. Це справедливо і для годуючих мам. Щоб зберегти груди у відмінному стані, без пошкоджень під час годування, потрібно постійно стежити за бюстгальтером, контролювати його розмір.

Як вибрати бюстгальтер для вагітних

Коли купувати бюстгальтер для вагітних

За покупкою бюстгальтера можна вирушати, як тільки груди починає рости. В чому особливість спеціального білизни? Під час виношування дитини груди наливаються, стає важкою. Бюстгальтер для вагітних має широкі міцні бретелі, і добре підтримує груди, тим самим запобігає появі розтяжок. Іноді попереду робиться застібка, щоб жінці зручніше було годувати майбутнього малюка.

Які види бюстгальтерів для вагітних зустрічаються у продажу

Правила для вибору бюстгальтера вагітній жінці

У правильно підібраному білизна вагітна жінка буде відчувати себе дуже комфортно, що для неї має величезне значення. Адже настрій вагітних і без того мінливе, так постарайтеся його не посилювати різного роду незручностями. І не намагайтеся економити, а для свого ж блага придбайте корисну одяг, яка стане вірним супутником протягом всіх 9 місяців, а може бути і на більш тривалий термін.

  1. 1. Підтримуючий бюстгальтер - надає максимум комфорту, відмінно підтримує груди. Для нього характерні широкі бретелі, чашечки вільні і не стискають груди.
  2. 2. Бюстгальтер для сну - такий вид одягу носять в нічний час. Його можна продовжувати носити також і після пологів.
  3. 3. Спеціальні топіки - зручний одяг, яка пристосована і для нічного сну, і для денної шкарпетки.
    • бюстгальтер для вагітних не повинен стискувати і сильно стискати, тобто він повинен відповідати вашому розміру;
    • бретельки тільки широкі, що забезпечить максимальну підтримку;
    • бюстгальтер з застібкою спереду особливо зручний під час годування;
    • бюстгальтер повинен бути простим, без витребеньок і оборочок, це зробить білизна зручним і практичним.
Всього коментарів: 0
avatar