29.04.2024
Понеділок,03:28
Вітаю Вас Гість

Пітниця у новонародженихПітниця часто з'являється саме у новонароджених. Це обумовлено особливостями їх шкірного покриву, а саме: недостатнім розвитком рогового шару шкіри і, як наслідок, ослабленими захисними функціями; утрудненим потовиділенням з-за недорозвинених потових залоз; слабкими судинними реакціями. У більшості мам, особливо якщо дитина перша, виникає паніка при появі висипань на шкірі малюка. Однак переживати н ... Читати далі »


Як відучити дитину гризти нігтіЯка зворушлива турбота проявляється в ту мить, коли мама підстригає тоненькі нігтики з пухких пальчиків. Але одного разу настає момент, коли зрізати стає нічого: нігті обкусаны під корінь. Не хвилюйтеся, звичка гризти нігті з'являється у кожного малюка, і тільки 2% всіх людей на Землі, згідно зі статистикою, виростаючи, її зберігають.

Інші малюки благополучно позбуваються звички гризти ... Читати далі »


Збільшення ваги під час вагітностіВживання здорової їжі та збалансована дієта допоможуть дитині отримати необхідні речовини для того, щоб він виріс здоровим. Тому майбутній мамі слід прийняти той факт, що збільшення ваги під час вагітності є абсолютно нормальним явищем, і може змінюватись в розмірах від 8 до 20 кг. Тим більше, що збільшення маси тіла постійними темпами в межах рекомендованих меж знизить шанси на захворюва ... Читати далі »


Молочниця у вагітнихЗ усіх незначних ускладнень під час вагітності, вагінальна молочниця є однією з найпоширеніших. У насправді, більшість жінок зустрічалися хоча б якось з цим захворюванням і до вагітності. Молочниця також відома під назвою вагінальний кандидоз. Майбутня мама повинна знати, що немає ніяких доказів того, що молочниця у вагітних шкідлива для малюка. Виникнення молочниці може сприяти сплеск гормонів, зміни ... Читати далі »


Ендометріоз і вагітністьЕндометріоз - гінекологічне захворювання поширене, що пов'язане з гормональними й імунними порушеннями в організмі. Йому притаманне розростання слизової оболонки матки або ендометрія - її тканини) безпосередньо за межами маткової порожнини. Ендометріоз може супроводжуватися утворенням кіст, які виникають у тих органах, в яких у нормі їх бути не повинно (у яєчниках, маткових трубах, сечовому міхурі, ... Читати далі »


Резус конфлікт при вагітностіІнформація про групу крові і резус-статус - це те, що знає про себе практично кожна людина, не завжди, однак, усвідомлюючи всю важливість цих знань. В насправді, багато хто з вас замислювалися про те, що таке резус-фактор? І, тим не менш, резус-статус надає важливе вплив на життя кожного з нас. Резус-конфлікт матері і її майбутньої дитини часто призводить до досить серйозних наслідків, аж до в ... Читати далі »


Вагітність після абортуБільшість сучасних жінок піклується про своє здоров'я, і важко знайти серед них хоча б одну, не знає, як шкідливий аборт (або штучне переривання вагітності) для жіночого здоров'я. Іноді жінка робить подібний крок добровільно, а в деяких випадках від дитини доводиться позбутися за рекомендацією лікаря: серйозні захворювання внутрішніх органів, онкологія, нестабільна психіка - все це може послужити пр ... Читати далі »


Робота під час вагітностіБільшість вагітних продовжують працювати до третього триместру, однак зароджується любов до дитини робить жінку більш обережною, уважною до своїх відчуттів. Але деякі майбутні мами не звертають увагу на тимчасові нездужання і продовжують працювати з тією ж інтенсивністю, що і до вагітності. У підсумку все починає дратувати, проекти розвалюються, щоденна праця не приносить задоволення. Тому робота ... Читати далі »


« 1 2 3 4 »