29.04.2024
Понеділок,03:30
Вітаю Вас Гість

таємниця губВиявляється, дуже багато чого можна розповісти про людину по його рисам обличчя. Зупинимося на губах. Що ж такого цікавого про характер можна дізнатися за формою губ? Щоб виглядати більш привабливими, багато дівчат фарбують губи, підкреслюючи тим самим свою красу, або, навпаки, через незнання можна виділити якісь недоліки зовнішності. Отже, губи - це саме та частина особи, на яку в першу ... Читати далі »


Пивні дріжджі як головний рятівник від прищівПроблема запалень на шкірі досить поширена в наш час все частіше характерна не тільки для підлітків, але й для дорослих людей. Безліч препаратів, які існують в сучасній фармакології, мають ряд побічних ефектів, тому що є гормональними, і можуть викликати різні захворювання нирок, печінки, серця, а дорогі косметичні процедури не кожному по кишені. Однак існує безліч способів, які ... Читати далі »


Способи ламінування волосся желатиномТьмяні і тонкі волосся вже на наступний день після того, як їх помили, втрачають обсяг, плутаються, і випадають при розчісуванні? І це не дивлячись на те, що ви перепробували безліч косметичних засобів. Не варто відразу бігти в перукарню і коротко стригтися. Треба всього лише приділити волоссю трохи турботи, і через пару місяців вони будуть блискучими і пружними! Почати слід з відмови ... Читати далі »


Домашні маски для обличчя від прищів і чорних крапокПроблемна шкіра є причиною неспокою для жінок всіх віків. Між тим, маски для заспокоєння і лікування такої шкіри можна приготувати самостійно. Перевагою косметичних засобів, приготованих своїми руками, є їх натуральність, можливість індивідуального підбору компонентів, як правило, більш низька ціна, порівняно з якісними покупними аналогами. Деякі маски від прищів відмінно ... Читати далі »


Прищі на спині: як позбутисяМодні дизайнери дарують жінкам декольтовані сукні для виходу в світ. Однак радість буття може бути затьмарена проблемною шкірою. Навіть якщо жінки воліють джинси, піклуватися про здоров'я шкіри необхідно постійно. Краса - нагорода за наполегливу працю, щоденний догляд і збалансоване харчування. Проблеми самі по собі не приходять, а є закономірним наслідком недбалого ставлення до власної персони. ... Читати далі »


Обгортання від целюліту в домашніх умовахПроцедури по догляду за собою, підтримки здоров'я і краси забирають багато часу і сил, але жінки готові з цим миритися заради зовнішньої привабливості. Особливе місце в цій системі займає догляд за тілом. На жаль, в останні роки впоратися з цим завданням стає все складніше: целюліт помолодшав, від нього страждають найчастіше навіть молоді й стрункі дівчата, не кажучи вже про ж ... Читати далі »


ТермажЗ віком у людини спостерігається погіршення стану шкіри, з'являються зморшки, обличчя набрякає, що робить його менш привабливим. Випробуваним і надійним способом боротьби з віковими змінами зовнішності до недавніх пір вважалася пластична хірургія. Однак попит на косметологічні послуги і бажання жінок в будь-якому віці добре виглядати призвело до створення безопераційних методів підтяжки особи, яким і є термаж. ... Читати далі »


Як позбутися веснянокНавряд чи знайдеться жінка, яка спокійно ставилася б до пігментних плям на обличчі. Їх поява пов'язана з нерівномірним розподілом в шкірі пігменту - меланіну. Веснянки, з'являються не тільки на шкірі обличчя, але і на грудях, спині, руках, теж заподіюють жінці масу клопоту. Людям, схильним до утворення пігментних плям, необхідно уникати сонця, захищати особу капелюх з полями або легким парасолькою, з п ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 ... 29 30 »